keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Koulukisat


Hei! viime viikonloppuna oli siis kouluratsastuskisat heppahovilla (ratsunainen oy). Tulin tallille siinä vähän ennen kymmentä ja kuvailin siinä sitten muiden suorituksia, kunnes pääsin sitten itse ratsastamaan.
Menin siis Helppo C Tutustumisluokan kouluohjelma (Rata B) 2003 / 2009. Verkassa Nami oli tosi ehrkkä ja pirteä. Laukka oli jotenkin epätasapainoista, lujaa ja jännittynyttä menoa. Nami vielä säikähti kun tuomarien auto hyrähti käyntiin. Itse yritin olla mahdollisimman rento jo välillä Namikin oli rennompi. Radalle mennessä Nami säikähti niitä valkeita aitoja ja Miia sitten tuli sitten auttamaan että päästään edes radalle ja sittenhän Nami loikkaisikin ihan kunnolla sisälle, joten aika "näyttävä" sisääntulo :D Käveltiin radan reunaa pitkin ja sitten tuomarien auton kohdalla Suvi tuli Namin "henkiseksi" tueksi ja antoi vähän neuvoja. Vähän aikaa kirjaimia tuijotellen ja hiekkakasoja säikähdellen puhallettiin pilliin lähtömerkiksi.  Tultiin ensinnäkin kiemurrellen radalle ja Nami oli melko jännittynyt. Tulokseksi tuli 48,889% joka on ihan kohtuullisen hyvä :)



upsista!



 Keskiravi- "kipittäen"

Keskiympyrä laukassa- "epämääräinen kuvio erilaisissa laukoissa" 

Menee ihan nätisti tosin tässä olisi pitänyt laukata, mutta en enää ehtinyt korjata joten päätin ravata.



Sitten muutama kuva muista kisaajista:






Loppukommentteina koulupaperissa oli "Hieno rata ensikertalaiselta. Positiivisia merkkejä tulevasta. Jatka harjoituksia, hyvä tulee."  

14 kommenttia:

  1. Oij,hyvä te! :)
    kuka toi kolmanneks vika heppa on? Onks se joku tuntsari? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) ei oo se oli joltain toiselta tallilta, olikohan mystery taifun?

      Poista
  2. Namin ilmeet! :D "Nännää!" pikku prinsessaa vähän jännittää! Teidän sykeröt näyttää hienolta vaikka niitä olikin ihan hirvee purkaa kun olit sipeltänyt ne letille ihan loppuun asti... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah:D Kiitti! No enskerralla en ehkä letitä ihan nii pitkälle, jotta purkaminen ois helpompaa :'DD

      Poista
  3. Noin helposta ohjelmasta vaan 48,889%. Eli ei ees hyväksytty tulos. Ja TAAS piuhat ja koulukisoissa niitähän ei edes sallita! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo on ihan hyvä prosenttimäärä kun se oli kumminki namin eka kerta kouluradalla ikinä ja jätettiin jopa pari tuntipollea taakse :) ei ollu seurakisat joten hepat menee silloin normi tuntivarusteissa.

      Poista
    2. Ratsunaisen sivuilla, ilmottautumisessa lukee, että hepoilla omat tuntivarusteet, eli aidalla sivarit, briolla, kingiksellö, nicalla, namilla ja muilla piuhat ym..

      Poista
  4. Emmeköhän me kaikki tiedä mikä on hyväksytty tulos ja mikä ei ;) eiköhän tuo meidänntallin omistaja tiedä mitä tekee kun laittaa Emmin kisaamaan Namilla ponin ekat koulukisat ja hakemaan ponille kokemusta kouluaitojen sisältä, samoin kuin eiköhän ope huomauttaisi jos poni kilpailisi jossain muussa kuin tuntivarusteissaan kun tuntsarit tuntivarusteissaan menevät :) että valitukset kannattaa osoittaa suoraan tallin omistajalle ja noiden kisojen tuomarille. Ja tallin harjoituskilpailuthan eivät ole viralliset kilpailut, joten turha inistä piuhojen sääntöjen vastaisuudesta ;)
    Ja piuhoista vielä: piuhathan eivät tee ratsastajasta hyvää tai huonoa, vaan ohjaavat hevosen niskaa sille edullisempaan muotoon mikäli hevonen nostaa päänsä liian ylös. Ja Nami nuorena ponilla tarvitsee "henkistä tukea" piuhista. Ja jos katsot noitakin kuvia hieman tarkemmin havaitset että piuhat ovat koko ajan löysällä :)
    Ei voi kuin ihmetellä, mistä näitä oman elämänsä Jeesus Nasaretilaisia oikein sikiää?
    T. Ensimmäinen noista muista kisaajista

    VastaaPoista
  5. Heippa! Sattuiskohan sulla olemaan muita kuvia minusta ja tuosta Mystery Taifunista:)? Hirmu kiva on ainakin tuo yksi, mikä tässä postauksessa on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katson onko, en muista ehdinkö ottaa montaa kuvaa teistä mutta tytöt taisi räpsiä muutamia verkassa :)

      Poista
    2. Kiva ! :) Jos löytyy niin laitteletko joko fb (Wilma Sorjonen) tai sit @ (wwilmas@hotmail.com)? Kiitos !

      Poista
  6. Kyllä kaverini on saanut nuorella hevosellaan ekoista koulukisoista yli 60% ja tuli samalla seuramestaruus 2!

    VastaaPoista
  7. Moikka Emmi! Olisko sulla minusta ja vilistä kuvia? T. Jaffan Heta (oon yrittäny tallilla muistaa kysyä, mutta en vaan muista)

    VastaaPoista