keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Penkkarit ja abiristeily


Moi! Nyt ollaan hengissä selvitty penkkareista ja abiristeilyltä..

 Aloitetaas vaikka penkkareista. Eli pitkän mietinnän jälkeen päätin pukeutua vampyyriksi, sillä asu oli edullinen. Olisi ehkä halunnut olla joku eläin mutta puvut ovat tosi kalliita! Tilasin puvun ja piilolinssit ulkomailta ja peruukin ihan suomalaisesta nettikaupasta. 

Minun piti opetella laittamaan itse piilolinssit sekä ottamaan ne pois. Aluksi siitä ei tullut ei sitten yhtään mitään. Kokeilin myöhemmin uudemman kerran ja sitten sainkin vasempaan silmään jo toisella yrittämällä.

testimeikki
Image and video hosting by TinyPic

Penkkareita edeltävänä iltana kokeilin uudestaan piilolinssejä, että miltä tuntuu pitää linssejä useampi tunti ja huomasin jotain outoa. Toista silmää kaiherti inhottavasti (kun oli linssi silmässä). Otin linssin pois ja kappas vaan, siinähän oli halkeama. Voi vitsit miten suututti ja harmitti. Juuri ennen penkkareita. Siinäpä sitten vaan inspiroimaan jotain tilalle.


Tällainen siitä sitten tuli (vähän lempeämmän näköinen kuin ylläolevassa kuvassa :D )

Kävelin penkkariaamuna normaalisti kaupungin läpi kouluun ja pikku lapset ihan ihmeissään katseli minua.. 
Koulussa pidettiin abien aamunavaus, missä jaettiin oppilaille ja opettajille diplomeja, laulettiin abilaulu, katsottiin abivideo jne. Aamu meni niin nopeasti, ettei kerennyt tehdä paljon mitään. Meidät kannettiin rekkoihin ja odotettiin varmaan puoli tuntia ennen kuin päästiin lähtemään. Rekka-ajelu oli kyllä ihan paras :D Oli mukavaa vaan huudellla ja heitellä karkkia.

Ajojen jälkeen kävin parin kaverin kanssa syömässä Amarillossa ja sieltä menin sitten kotiin. Minun jalat oli ihan järkyttävän kipiät! Olin koko päivän korkokengillä. Ja ekana kun pääsin kotiin otin piiolinssin pois silmästä. Ai että tuntu hyvältä :D Silmä alkoi jo tuntua kuivalta ja linssi jo vähän ärsytti kun ei ole ennen tottunut pitämään. Silmä hitusen punotti, mutta iskä laittoi mulle silmtippoja, mikä helpotti.

Illalla mentiin vielä klo 19-21 ajaksi Maljaan, missä otin vähän kuoharia :) Maljasta meinattiin mennä ale pubiin, mutta ei menty sinne koska portsari ei päästänyt yhtä meidän kaveria sisään, koska ei mukamas ollut tunnistettava passin kuvassa.. pöh.. No käytiin sit Henry's pubissa ja sieltä mentiin Onnelaan, missä näin pitkästä aikaa ystäväni Suonenjoelta. 



Seuraavana aamuna olikin lähtö abiristeilylle! Aamulla klo 6 ylös ja pakkaamaan, sillä en ehtinyt tehdä sitä illalla.. hups :D Iskä vei mut koululle puol kahdeksan maissa ja sit kahdeksalta lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä. Olin yllättynyt siitä, miten hyvin bussimatkat meni, sillä ne oli suht. rauhallisia (lauluja lukuunottamatta :D).

Terminaalissa oli ihan kauhea ryysis ja tosi kuuma. Huvittavinta oli kyllä laukkujen tarkastus. Laukkuja oli tarkastamassa semmoset kaapin kokoiset kaljut miehet, joilla oli tatuointeja (pelottavia, eikös). No, siinä yks kaveri meni edellä ja sen laukku tutkittiin juurtajaksain ja sit se mies siinä jututti mun kaveria ja sille kävi ilmi et me ollaan Kuopiosta. Sitten se vaa kysyi meiltä lopuilta Kuopion "likoilta" et ollaanko me Kuopiosta, niin se ei sitten edes katsonut meidän laukkuja :D 



Kun päästiin laivaan, etittiin meidän hytti ja jätettiin kamat sinne ja mentiin katselemaan mitä kaikkea laivasta löytyy ja käytiin taxfree kaupassa. Ja voi että mä en tykänny meidän hytistä! Yök! Joka paikassa kokolattiamattoo, joka näyttää likaselta ja varmasti onkin sitä. Ei tehny mieli astua paljain jaloin siihen.. Samoin muuallakin laivassa -kokolattiamattoa. En vaan älyä, miksi kokolaittiamattoa kun teinit örveltää ja kaataa juomiaan. Ja ihan tosissaa, kegät tarttu lattiaan!



Meidän ruokajuomat :D

Illalla puoli yhdeksän aikaan meillä oli buffet ruokailu. Ruoka oli hyvää ja juomakin ihan ok. Harmi vaan kun laiva keikkui tosi kovasti ruokailun aikana ja sit tuli pahaolo. Olisi tehnyt mieli syödä lisää, mutta öklötti liikaa.


Meidän laivalla esiintyi Elastinen

Illan päätähtenähän meidän risteilyllä esiintyi elastinen. Minä ja kaverini oltiin melkein eturivissä, mutta mentiin pois kun tuli järkyttävän kuuma ja ihmiset töni ihan hirveästi. Minulla oli vielä avokärkiset korkokengät ja tottahan toki en säästynyt ilman varpaiden tallausta.



Nukuin laivalla tosi huonosti. Mentiin ensinnäkin nukkumaan viideltä ja laivan heiluminen yöllä aiheutti mulle todella pahan olon. Eikä pahaolo johtunu juomisesta, sillä en ottanut niin paljoa. Nukuin pätkittäin yhteensä n. 2-3 tunnin yöunet. Ei muuten väsyttänyt aamulla kun ei oikeastaa nukkunutkaan, mutta kotimatkalla alkoi kyllä silmää painaa.. Kuopiossa oltiin lauantaina puoli kahdeksan aikaan.
Kotona nukuin seuraavana yönä 12 tuntia todella sikeää unta ja aamulla olin virkeä kuin peipponen! :)


Mitäs piditte tällaisesta abipostauksesta?


4 kommenttia: