lauantai 15. helmikuuta 2014

~Päiväni prinsessana~

Nyt voin huokaista ja rentoutua.. Viikon stressi ohi! Viikko on ollut täynnä tekemistä ja kauan odotettu wanhojentanssipäivä oli eilen.
Torstaina oli penkkarit ja rekkaajojen jälkeen menin kampaajalle missä minulle laitettiin paplarit päähän. Sitten kävelin paplarit päässä kotiin ja oli se vähän "noloa" kun jotkut katteli. Noh, nukuin sitten sohvalla että voisin olla istuma-asennossa. Heräsin aamulla pikkuisen yli viisi, sain nukuttua noin viisi tuntia ja sain syötyä aamupalaksi vain hiukan jogurttia. Menin vartin yli kuudeksi kampaajalle missä minut meikattiin ensin ja sitten laitettiin hiukset kuntoon. Hienoa jälkeähän siitä tuli ja olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Vietiin äitin kanssa pikkuveli kouluun ja mentiin sitten kotiin ja ehdin syödä palan leipää ennen kuin piti laittaa mekko päälle ja lähteä kouluun.

Olin koulussa siinä vartin yli yhdeksän ja osa oli jo tullut jo. Puoli kymmenen aikaan ruettiin valmistautumaan aamunavaukseen, missä meidät tanssijat esiteltiin. Parini oli myöhästyä, mutta ehti juuri paikalle ennen kuin lähdettiin saliin.

Päivän aikana me tanssittiin 3 kertaa, ensimmäisenä klo 12:00 7-8 luokkalaisille. Silloin jännitti jonkun verran, mutta tanssit meni tosi mukavasti sillä en talsinut paljoakaan omalle helmalle, saatika muiden helmoille :D Sitten klo 13:00 tanssimme 9lk:lle ja lukion ekoille. Silloin meni tanssit vähän huonommin kuin ekalla kerralla, mutta kumminkin ihan hyvin. Näiten tanssien jälkeen soitin isin hakemaan ja mentiin äitin työpaikalle ja sieltä Introon syömään. En siis ollut syönyt koko päivänä muuta kuin pienen leivän palan ja jogurttia. Päätin syödä kunnolla ja tilasin grillattua porsaankylkeä valkosipuliperunoilla, nam! Jälkiruoaksi suklaata kolmella tapaa, oli hyvää mutta en jaksanut syödä kokonaan sillä pääruoka oli sen verran tuhti. Kyllä muuten mekko pysyi sitten päällä!
Sitten päivän "kohokohta", tanssiesitys vanhemmille, sukulaisille ja muille tutuille. Mahassa ei tuntunut kovinkaan kivalle sillä ruokailun jäljiltä maha oli vieläkin täynnä. Tanssit meni kuitenkin tosi hyvin! Vähiten helmalle astumista koko päivänä, jes! Lopussa oli myös meidän oma revittelytanssi jota en ollut harjoitellu paljoakaan, mutta sekin meni ihan kivasti ja vielä ihan viimeisenä haettiin vanhempia, isovanhempia ym. tanssimaan. Tanssin isin ja pikkuveljen kanssa.

Tanssien jälkeen mentiin yläaulaan ottamaan kuvia ja sen jälkeen kahville. Kotiin päästyä katsottiin kuvat mitä oltiin otettu ja aloin valmistautua lähtemään jatkoille. Oli hauska nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa :) Tulin kotiin vailla yksi ja söin vähän pizzaa ja menin pesemään meikit ja irrotin hiuksista pinnit ja muut härpäkkeet. Nukkumaan siis vasta klo 02:00.. Ja tänä aamuna heräsinkin klo 12 :)

Image and video hosting by TinyPic
























Päivä oli oikein ihana ja onnistunut! Alkuviikosta minua jännitti todella paljon, mutta eilen ei jännittänyt paljoakaan ja pystyin nauttimaan täysin siemauksin päivästä! Kiitos kaikille!<3

10 kommenttia:

  1. Sun tanssi pari on ollu meillä pariiseen otteeseen, isosikon entinen poikaystävä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari on mun veli.

      Oli muuten Emmi ihanat tanssit teillä! Ja olit kyllä kaunis! Sain itekkin muutaman hyvän kuvan napsittua.

      Poista
  2. oi Emmi oot ollu tosi kaunis :* ♥ hyvä että oli kivaa ♡ Klaara

    VastaaPoista
  3. Oi, oot niin nätti ♥
    Ja ihan sairaan ihania kuvia! Ootte sun veljen kaa aika söpöjä :3

    VastaaPoista
  4. Aika misun näkönen tos mustas! ;)
    Oot kyllä nätti! :)

    VastaaPoista
  5. Oot aivan super kaunis♥ T: 12vuotias kade tyttö:D

    VastaaPoista