torstai 20. helmikuuta 2014

Viime viikon katsaus


Noniin, piti tämäkin postaus aiemmin tehdä mutta parempi myöhään kuin ei millonkaan! Eli siis viime viikolla tosiaan oli vanhojentanssit ja vaihdoin ratsastustunnit perjantaille, mutta tanssien takia en päässyt silloin ratsastamaan joten kävin tunnilla jo tiistaina. 
Menin tunnilla toisella welsh tammalla Nicalla, joka on 6-vuotias. En ole mennyt Nicalla nyt johnkin aikaan ja on poni kyllä muuttunut ekasta kerrasta kun sillä olen mennyt. Niin herkkähän se ei tietenkään enää ole, mutta ihan mukava silti. Ei vaan meinannut saada kunnon otetta ratsastukseen kun Suvi (opettaja) itse ei ollut tuntia pitämässä. Tehtiin väistöjä ympyrällä ja ne sujui ihan ookoo, paitsi vasemmalle väistäminen oli hieman vaikeampaa. Tunti oli mielestäni hieman yksitoikkoinen sillä pyörittiin melkein koko tunti väistöjä tehden, mutta hieman lopussa päästiin laukkaamaankin. Nostettiin laukkaa suoraan väistöstä, joka onnistui erinomaisesti Nicalla. Huomenna taas tunti ja toivottavasti saadaan sitten sieltä kuvia ;D

Tässä kuvia ensimmäisestä kerrasta kun menin Nicalla:


Tämä sitten hieman myöhemmin, noin vuosi sitten kesällä:

Ja tämä viime viikolta:
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Mielestäni siis Nica ei tuntunut nyt ehkä ihan niin kivalle kuin joskus aikaisemmin on tuntunut.. Lienee vika minun ratsastuksessa ja kun opettaja ei ollut niin hyvin neuvomassa.


Tällaista tänään, näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti