perjantai 20. syyskuuta 2013

..Kerrassaan ihanaa..


Tänään oli rastastustunti jälleen.. Kun tulin tallille kävin katsomassa kellä menen.. welsh tammalla Namilla! Olinkin toivonut meneväni sillä taas. Tunnilla tehtiin vasta-asetuksia ja väistöjä ympyrällä. Namilla väistöt ei tuntunut niin vahvasti kuin näillä kokeneilla tuntihepoilla, mutta hienosti se silti niitä teki :) Sitten piti nostaa oikealaukka kun oltiin tehty väistöjä ympyrällä ja siis kertakaikkiaan ihanaa kun oikealaukka nousi ekalla kerralla ja Nami jopa kokosi laukkaa ja se tunti ihan erilaiselta kun sellainen kaahottaminen!  Toisen kerran kun piti nostaa laukkaa vähän myöhemmin nii hienot vastalaukatkin tuli..:D 
Tunnin lopussa Suvi sanoi että se uskaltaisi antaa minun jopa hypätä Namilla (Nami siis vielä nuori, eikä ole tunneilla hypännyt vissiin ollenkaan vielä).





 Tässä meidän hieno oikealaukka  c:






  ..Väistöä..

 Vastalaukkaa -.-



Hieno poni!


16 kommenttia:

  1. Tui! Ihana Nami :3
    Ja tosi nätisti meette!

    VastaaPoista
  2. Minkä ikänen? Aika kurjaa myös että nuori hevonen laitetaan heti alusta pitäen menemään piuhoilla, no meneepähän pilalle. laittaisit gramaanit edes!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hevonen piuhoista pilalle mee. Miksi tälläisiä apuvälineitä keksitään jos ne ön vain huonoksi?? Nami ön 5-6 vuotias ja aloittanut vasta hiljalleen tuntityön ja piuhat auttaa että Nami hakeutuu oikeanlaiseen muotoon eikä niin että kulkee kaula virkkuukoukkuna. Suinkaan ei piuhat ole liian kireällä kuten kuvista huomaa että piuhat on koko ajan löysällä, estää vain Namin päätä nousemasta liian korkealle.

      Poista
  3. En oikekn tajua mitä sanot sillä, että Nami menisi pilalle kun sillä käytetään piuhoja. Ja niin kuin varmaan kuvistä näät Namihan kulkee koko ajan ihan löysillä piuhoilla. Piuhathan ovat siksi että ratsastajan on helpompi saada hevonen kulkemaan hyvin käyttäen selkäänsä... ja eihän granaanit olisi ratsastuskoulussa yhtään hyvät, niillähän se hevonen menisi pilalle. Vain pieni osa ratsastuskoulun asiakkaista on sellaisia joilla olisi tarpeeksi kokemusta että voisivat ratsastaa gramaaneilla. :)

    VastaaPoista
  4. Minä en ymmärrä miksi sinä menet tuon kokoisilla poneilla ?!?!?!?!?!!!??!??!??!? joo et ole vielä liian iso joo ethän sä ookkaan ees shetlannin ponille liian iso kun oot niin kevyt kyllä mä sen tiiän mutta kun sä teet hallaa vaan ittelles kun meet tommosilla pikkuponeilla ja et nyt rupea selittelemään että kyllä voin mennä yms. joo nin sä voit mennäkin kuka sua estää niin . mutta jos kerta oot niin hyvä ja haluat kisata niin et tuu pääsemään siit ä 50cm esteestä korkeimmille jos sun istunta ei pääse oikea oppiseti kehittymään kun et yt voi mennö edes kunnon koulu jalustimilla kun jalat roikkuis muuten sentin päässä maasta .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Emmi oo liian iso minusta Namille. Ja Emminhän on hyvä mennä Namilla ja Nicalla kun Emmi osaat mennä niin hyvin niillä. Emmihän tavallaan "koulutat" Namia ja Nicaa tuntityöhön

      Poista
    2. Ja muuten tosi hyvä postaus!! :)

      Poista
    3. Kiitti!:) Niin, kyllä opettaja sanoisi suoraan jos on liian iso. Eikä istuntani ole kärsinyt yhtään. Ja jep, Sani sanoi että kun vähän ratsastelen Namia niin siitä tulee hyvä hänen tytölleen ratsastaa :)

      Poista
    4. En yleensä alistu tällaiseen, mutta nyt on pakko. Kyllä Emmi sun istunta kärsii näistä pikkuponeista, et voi väittää vastaan. Istuntasi on paljon parempi isommilla hevosilla. Toivottavasti Suvi laittaa sinulle välillä muitakin hevosia kuin näitä pikkuponeja.

      Mua myös ärsyttää, kuinka aina toitotat kuinka nuorilla menit, tai miten sinä "koulutat" niitä. Oikeesti, sulla tuntuu pissa nousseen päähän pahemman kerran. Aina kun sua oon nähny tallilla sillon aikasemmin olit kiva ja innokas oppimaan etkä yhtään kusipää, mutta minkäs sille voi kun on muka niin "taitava".

      Ei mulla muuta, oli vaan pakko avautua siitä kuinka susta on tullut ehkä yksi ärsyttävimmistä tallilaisista. Luulin nimittäin että olet fiksu ja nöyrä oppimaan uutta, mutta ei.

      Onneksi olkoon kun kumminkin saat mahdollisuuden mennä näillä poneilla, mutta muistathan että se kusi ei silti ihan päähän asti saisi nousta. :/

      Poista
    5. Menen kyllä muillakin kuin näillä poneilla ja toki haluan oppia uutta. En mielestäni kyllä kehu kuinka nuorilla menen :/ enhän minä nyt niitä kouluta. Kun menin odillakin niin kerroin että se on vanha. Olen tällä hetkellä vaan niin innoissani kun on mahdollisuus tällaiseen! Anteeksi jos minusta on tullut niin tyhmä..

      Poista
    6. Hyvä, että Suvi laittaa sulle muitakin kun näitä samoja poneja. En tarkoittanut viestiä pahalla, mutta ärsyttää vaan kun vaikutat nykyisin aika pissapäältä. Mutta hyvä jos asia on oikeasti toisin, olen iloinen puolestasi että saat olla näiden ponien tuntitöiden aloittelussa mukana. :)

      Poista
  5. Kiva ratsastustyyli sulla, tykästyin tähän blogiin:)

    http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=1&i=1282637&t=1282637

    VastaaPoista