torstai 26. syyskuuta 2013

Vastaukset osa 1/2



14 kommenttia:

  1. Istuntasiko muka hyvä? Siirräppä katseesi ihan ensiksi tuohon banneriin. Varsinkin kun ratsastat noin pienillä poneilla,tuo pitkä selkäsi häiritsee jo ponia. Vaikka et painava olekkaan mutta aika iso paino tuolla ylhäällä heiluu, se on aika iso taakka ponille varsinkin tuollaisessa takanojassa. Ja katoppa noita jalkojakin tossa, ethän sä kävelekkään jalat noin ulospäin kääntyneinä, ainakaan toivottavasti(?) Katoppa kouluratsastajien kuvia niin varpaiden kuuluisi osoittaa hevosen kainaloita kohden. :) Kätesi ovat aivan kiinni satulassa, ja muistappa peukalo korkein kohta! Ja kokeneena ratsastajana luulisi sinun osaavan katsoa muuallekkin sitä nättiä hevosen kaulaa kun ratsastan muotoon. Ja ei se ''muoto'' ole olennainen asia kun ratsastat vain hevosen kaulaa kaarelle eikä hevonen näytä kuvista päätellen astuvan alleen vaan potkuttaa takakavioilla ihan väärin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tosiaan tossa bannerissa ton ponin satula on huiman paljon eteen valunut nii istunta ei kyllä tuossa ole parhaimmillaan. On tuolla ku jaksaa kattoo muitaki postauksia nii hyviäki hetkiä istunnan kanssa sekä niillä jaloilla että käsillä. Eikä käsetkää oo ees iinni satulassa, esim nytkin ku olen mennyt Namilla niin ei oo kädet ollu satulassa kiinni. Enhän minä vielä nii hyvä oo että voisi minua edes verrata johonki ammattilaiseen! kuvien perusteella ei voi kauheasti sanoa koska se on vain tosi pieni hetki koko ratsastustunnista.

      Poista
    2. http://emmiblogiii.blogspot.fi/2013/09/perjantai-13-hei-tanaan-oli.html

      tuolla on tunti kermalla ja kyllä kermaki ihan kunnolla astuu alleen (kädet kyllä ei aina hyvin) ja ratsastuksen opeki sano että kerma kantaa itsensä kauniisti!

      Poista
    3. On se kiva ku nää kaikki tietävät anonyymit tulee tänne kommentoiman kaikkee vaikka eihän asia tosiasissa edes heille kuulu!
      Sori oli pakko laittaa
      Klaara

      Poista
    4. Ei ehkä kuulukkaan, mutta Emmi voisi lopettaa tuon itsensä kehuskelun. "Oon niin paras koska saan mennä nuorilla poneilla". Sun istunta ei todellakaan näillä pikkusilla ole hyvä, olen katsonut kerran puolet tunnistasi kun menit Nicalla, ja ei sinun istuntasi kyllä kovin hyvältä missään kohdassa näyttänyt. Näin sen livenä, ja se on totta että kuvat kertoo vain yhden hetken tunnista.

      Poista
    5. Siis mitä ihmettä?!?!?! En todellakaan kehu et oon paras ku meen noilla poneilla! Voi hyväluoja oikeesti, vähän on joo vaikee yrittää istua hyvin ku satula valuu hepan kaulalle. Sori nyt mut en jakaa tota...

      Poista
    6. Siis mitä ihmettä?!?!?!? En edes kehuskele sillä että meen poneilla! Kyllähän muutki menee niillä, sanon vaan niiden iän koska tuntemattomatki lukee nii tietääpähän vähän hepasta jotain. Yks "live tunti" ei sano mitään koska joskus tunti menee ihan penkin alle. Esim. viime tunnilla Nami meni hyvin ja sitä edellisellä ihan tosi surkeasti. Tälläinen on nyt jotain iha uskomatonta, jos on sanottavaa nii tuu sanoo ihan naamatuste! Ei meidän tunnilla kukaan oo täydelline...

      Poista
    7. Mitä ihmettä?? Eihän Emmi oo missään vaiheessa sanonut, että ois paras ratsastamaan noilla poneilla!!! Mun mielestä on tosi säälittävää tulla anonyyminä haukkumaan muiden ratsastusta... Empä usko, että itsekään olet täydellinen. Käytöstavat ainakin puuttuu..

      Poista
    8. Ekalle Anolle: Jos tosiaan olet niin taitava, että voit arvioida Emmin istuntaa tuon yhden bannerikuvan perusteella, niin näet varmaan myös että tuo satula on valunut liian eteen ja ymmärrät että tuon yksittäisen istunnan "heikkous" johtuu juurikin siitä.

      Poista
  2. Aiva ihana video, lisää näitä! :)

    VastaaPoista
  3. Eka ano täs terve, no toi linkki http://emmiblogiii.blogspot.fi/2013/09/perjantai-13-hei-tanaan-oli.html katoppa heti alkuunsa se eka kuva, näätkö hevonen potkuttaa takasilla tonne ihan väärään suuntaan, kun hevonen kantaa itsensä ja astuu alleen niin takaset jäävät häntälinjan toiselle puolen eikä pitkälle taakse, yhessä postauksessa laitoin nuolia et hevonen astuu alleen mutta ei sitä siitä katota että miten lähelle jalat menevät. EIEIEIEI.. vaan katoppa ton takimmainen takanen miten se on verrattuna tohon omaan linkaamasi ensimmäineen kuvaan: http://i182.photobucket.com/albums/x235/covjor/ch_dauphino.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinko jo aletaan pilkkua viilaamaan? Ei nuo tunti pollet ihan nii hyvin mee ku tollaset kunnon kilparatsut. Ihan hyvähän sitä minun ratsastusta on verrata tuommosiin...

      Poista
    2. Ja eka kuva on verkasta, kato esim toka kuva niin eikös siinä takajalka oo ihan tuolleen miten selitit :))

      Poista
  4. Kiiiiva!! Voitko käydä kattoo mun blogiii??
    Ja vaikka liiittyy lukijaks.
    http://arskajapikkuponit.blogspot.fi/

    VastaaPoista