maanantai 2. helmikuuta 2015

Harjoituskisat


Lauantaina 31.1. Rissalassa Kikan tallilla oli harjoituskisat. Ne oli siis koulukisat, joihin osallistuin vuokraponillani Aatulla. Menin He C 2:2000 radan.

Kun saavuttiin tallille n. Klo 9:30, niin hain Aatun sisälle tarhasta ja annettiin Aatulle vähän heinää. 9:45 oli radan rakennus, minkä jälkeen ruettiin harjaamaan Aatua ja laitettiin varusteisiin. Ennen kuin maneesiin pääsi verkkaamaan, menin kentälle kävelemään ja ravailemaan. Aatu tuntui tosi mukavalle ravissakin.
Pian päästiinkin maneesiin verkkaamaan. Iida tuli minua neuvomaan verkka-alueelle ja kun päästiin radalle verryttelemään iida neuvoi sielläkin, kulkien aitojen ulkopuolella. Aatua jännitti tuomarin pöydät ja oma jännitys ei oikein auttanut tilannetta. Sain kuitenkin ratsastettua kohtuu hyvin pelottavan päädyn :D


Minä olin lähtövuorossa toisena. Rata meni kohtuu hyvin. Vauhtia olisi ravissa ainakin saanut olla lisää. Peruutus kohta ei mennyt hyvin. Peruutuksia olen Aatun kanssa tehnyt tosi vähän ja ajattelin etten rupea väkisin vääntämään kun peruutus ei lähtenyt sujumaan.




Saatiin Aatun kanssa rata ihan kunnialla läpi. Aatu oli yhteistyöhaluinen jännityksestä huolimatta. Prosentit kahdelta tuomarilta, keskiarvo ~53%. Ei kovin suuri prosenttimäärä, mutta ekaksi radaksi ihan riittävä :) 

Myös Iida ratsasti Aatulla. Iida meni He B:n radan olikohan k.n. special. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti