torstai 29. tammikuuta 2015

Ratsastuksen tavoitteet vuodelle 2015

Elpin blogissa oli tälläinen postaus ja aloin itsekkin sitten miettiä hevosvuottani 2015.

Minulla oli viime vuonna ajatus, että kävisin joskus seurakisoissa, mutta treenaaminen kerran viikossa ei oikein ole tarpeeksi ja kaksi kertaa viikossa ratsastuskoululla on suht. kallista. Pieni "himo" päästä seurakisoihin oli jo kytenyt sisälläni jo jonkun aikaa, mutta aina minusta vaan tuntuu etten vieläkään ole tarpeeksi hyvä niihin mennäkseni..

Syksyllä tilanne muuttui kuitenkin kun sain Aatun omistajalta Iidalta facebookissa viestin. Olin ihan innoissani asiasta ja käytiin vanhempien kanssa puhetta, että kuinka hyvä tilaisuus tässä olisi alkaa kehittyä.



Nyt kun vuokraan Aatua ja pääsen sen kanssa yksityis tunneille kerran viikossa, toivon, että jotain kehitystä alkaa tapahtua ja voitaisiin Aatun kanssa käydä seurakisoissa. Alkuun ihan vaan helpon c:n ratoja ja lähinnä kokemusta saamaan.
Aatun kanssahan olen pääasiassa mennyt nyt vaan koulua, mutta ihan mielelläni hyppäänkin jos vaan Aatusta löytyy pomppua :) Odotan innolla milloin pääsee Aatun ksnssa hyppäämään kunnolla.

Ratsastuskoulun puolellakin jos löytyisi joku ns. vakioratsu jolla treenata, voisi miettiä silläkin seurakisoja.

Niin ja joku joskus kysyi että mitä eroa on ratsastaa yksityisen hevosta kuin ratsastuskoulun hevosta? No nyt Aatun kanssa ratsastaessa huomaa miten paljon virheitä ratsastuskoulun hevoset antaa anteeksi. Tämän huomasin kun tein Aatun kanssa peruutuksia. Ei muuten peruuttanut aluksi askeltakaan. Mennään sivuille, eteen ja ylös, mutta ei taakse. Pikkuisenkin liikaa käyttää ohjaa, niin tarjoaa yläpystyä. Yksityisen kanssa pitää oikeasti ratsastaa oikein ja kaikki avut läpi.



Tältä hevosvuodelta siis odotan ja toivon kovaa kehitystä :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti