lauantai 17. tammikuuta 2015

Ratsasteluita

Viime aikoina on satanut aika paljon lunta ja nyt kentällä oli mukava lumipohja ja päästiin pitkästä aikaa vähän hyppyhommiin. Olen mennyt nyt aika paljon pienemmillä hevosilla ja poneilla, joten aluksi tuntui vähän hassulta olla ison hevosen kyydissä.
Alkutunti ei mennyt kovin kummoisesti, mutta pikkuhiljaa Aida meni rennommin ja tuntui sitten tosi kivalle. Hypättiin ihan vain pientä ristikkoa näin aluksi ja sitten kun tulee kunnon pohja ja vähän enemmän pakkasta niin pääsee hyppäämään kunnolla.





kuvat (c) Elppi

Tänään kävin ratsastamassa myös Aatulla. Käynnissä työskentely onnistui ihan kivasti, mutta puolen tunnin kuluttua kun muut ratsastajat lähti, sanoin Iidalle että ravi ei oikein nyt tahdo onnistua millään. Vaihdettiin sitten Iida selkään ja sitten kun minä menin takaisin selkään niin Iida alkoi neuvoa minua. Jalkoja piti siirtää taaemmas, käsissä piti pitää kyynärkulma. Laitettiin minun raippa selän takaa kyynärtaipeisiin, jolloin kädet pysyi oikealla kohdalla. Lopussa Aatu meni tosi hienosti. Loppukäynnit käveltiin maastossa. Ensi vikkonloppuna onkin Terhin yksäri.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti