torstai 10. lokakuuta 2013

Mikkeli reissu

Moi! eli nyt kerron kuulumisia. Käytiin nyt viime viikonloppuna Mikkelissä koska vietiin iskä sellaiselle jännälle kuntoutusleirille. Ilma oli tosi kaunis ja seutu mistä ajettiin oli tosi upeaa. Matkalla vähän piirtelin ja höpisin äitin kanssa. Iskä tulee nyt lauantaina takaisin kotiin :)








parkkipaikalla naapuriautossa oli söpö pikku koira!



Heppapostailuja tulee nyt harvemmin koska tunneilta ei saa enää kunnolla kuvia kun on niiin pimeää ja kentän valot eivät ole parhaasta päästä. Mutta ainahan voi kirjoittaa! Keskiviikkona menin taas Namilla. Ratsasteltiin kulmia ja tälläistä perusjuttua kun Suvi ei ollut itse pitämässä tuntia. Namilla oli ihan hurjan paljon energiaa ja tulikin sitten ihan kunnon pukittelua laukassa, huh. 
Huomenna menen tallille taksvärkkiin ja tallilla pitää olla jo klo 8 aamulla ja teen hommia siihen noin klo 15 asti. Tallille kuulemma tulee vierailulle päiväkotilaisia joten saa nähdä osaavatko käyttäytyä :D Suunnitelmissa myös ratsastaa vapari kun työt on tehty ja illalla vielä vakkari tunti. Toivon että menisin nyt välillä isommilla hepoilla kun alkaa jo "väsyttää" pikkuisella ja suhtkoht "osaamattomalla" ponilla meneminen ja vaihtelu virkistä. Voi olla erilaista menoa kun on tottunut menemään herkällä vintiöllä.  










Eilen teki mieli jotain hyvää, joten päätin leipoa muffinsseja! Vadelma suklaa (kaakaojauhe).







Oli hyviä muffinsseja!:3

2 kommenttia: