tiistai 10. kesäkuuta 2014

Herkuttelua ja nahkan käräyttämistä


Viime viikon perjantaina äitin serkun luona pesemässä heidän parvekkeen lasi-ikkunat, joka oli oikeastaan tosi kivaa. Menin aamulla kahdeksaksi, koska oli luvattu tosi lämmintä niin parempi pestä ennen  kuin aurinko porottaa suoraan parvekkeelle. Pesuhomman jälkeen (joka kesti n. 4 tuntia) otin pikkuisen aurinkoa ja myöhemmin sitten menin kotiin.

Mutta nyt varsinaiseen postaukseen :D Oltiin siis viime lauantaina -jälleen- äitin serkun luona kyläilemässä. Suunnitelmissa siis grillailua, hauskan pitoa ja tietenkin auringon ottoa!
     Aamulla lähdettiin prismaan, mistä ostettiin limpparia ja muita tarvikkeita. Käytiin myös matkuksen lihakaupassa, josta ostettiin älyttömän hyvää lihaa (en muista mitä se oli, oisko ollut nautaa?).
     Saavuttiin sitten pikkuisen puolen päivän jälkeen äitin serkun luokse ja tietenkin minä heti menin auringon ottoon :D Tuloksena tietenkin hieman kärähtänyt iho... Nyt punoitus alkaa kumminkin jo tasoittua rusketukseksi! JES!!
     Päivän mittaan grillailtiin erilaisia ruokia kuten kalaa, jätti katkarapuja, lihaa, maissia, pekoniin käärittyjä herkkusieniä.. ym. Ja äitin serkku teki tosi hyvää kakkua, nam!

ja nyt saatte kuolata kuville ;D













3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:D heti laitan tulemaan kuvat kun veli päästää koneelleen kun oma on rikki.

      Poista
    2. Onpas taas hienoja kuvia! Näyttää olleen hauska päivä ;D
      Terveisin, anonyymi kakunleipoja

      Poista