perjantai 25. heinäkuuta 2014

Mökkielämää osa 1/2


Heissan! Olin tässä kesäloman alussa ystäväni Tuulin mökillä, jonne oltiin vuokrattu kaksi islanninhevosta. Tapasin Tuulin siis pari vuotta sitten ratsastusleirillä, ystävystyimme ja nyt olen ollut kahtena kesänä heidän mökillään :) Olin mökillä viikon, joka on ollut kesän kivointa aikaa, vaikkei sää suosinut kauhean lämpimillä päivillä..


Hepoisia tervehtimässä


Ekana päivänä otettiin työksi etsiä metsästä sopivia puomeja esteitä varten. Etsittiin ensin saha ja eikun metsikköön! Sain mitattua aika hyvin silmämääräisesti saman pituiset puomit :D (vaikka itse sanonkin). Kun olimme löytäneet tarpeeksi puomeja, niin kannoimme ne mökkipihalle missä sitten kuorittiin kaarnat pois, jotta maalipinta pysyy paremmin. Kun saatiin kaarnat pois niin vietiin puut sisälle kuivumaan että spraymaali pysyy sitten kunnolla. Seuraavana päivänä alkoi maalausurakka joka oli tosi hauskaa! Maalattiin puomit vihreällä ja keltaisella, koska hevonen näkee ne värit parhaiten.










Yritettiin Tuulin kanssa ottaa hienoja vesikuvia, mutta sitten meille tuli tosi kylmä ja piti lähteä sisälle, koska ulkona oli parhaimmillaan vain 7-8 astetta lämmintä.. hrrrr...





Suurimmaksi osaksi käytiin maastoilemassa. Maastoreitit oli tosi kivoja ja löydettiin uusia reittejä.
Ihanaa oli ratsastaa auringon laskiessa ja mennä rauhallista laukkaa hiekkatiellä.

(puhelinlaatu)



Käytiin myös yhtenä päivänä Tuulin kaverin luona naapurissa kuvailemassa kun hän hyppäsi hevosellaan.



Jatkuu seuraavassa postauksessa..:)

2 kommenttia:

  1. Kveikur ja Nisse? Allekirjoittanut saattoi saksia noidenkin pyllyihin numerot pari viikkoa takaperin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Kveikur ja Nistingur, en tiiä kirjoitinko nimen oikein :D

      Poista