tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulukuvia ja kuulumiset

Heipä hei!

Nyt on joulu ohi ja minunkin lomapäivät tässä lähenee loppuaan kun koulut alkaa minullakin 7.1. Toivalassa Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. Odotan jo oikeastaan innolla koulun alkua jos saisin vaikka uusia kavereitakin :) Toivon että opiskelu olisi mukavaa ja suht rentoa. Tässä loman aikana käyn useasti Aatun liikuttamassa, koska Iida on kolme viikkoa reissussa. Käyn Aatun tallilla about 3-4 kertaa viikossa.

Viime sunnuntaina Iida opetti minua juoksuttamaan Aatua sillä en ole eläessäni juoksuttanut kunnolla koskaan. Aluksi oli hankala pysyä paikallaan keskellä, mutta loppua kohti pysyin paikallani. Juoksutus meni ihan kivasti ja se oli tosi mukavaa vaihtelua. Oli kivaa puuhata muutakin Aatun kanssa kuin vaan ratsastaa.

Tänään kävin itsekseni ratsastamassa Aatun kanssa ja olin suunnitellut etukäteen ratsastavani viisikaarista kiemurauraa ja muutamia pysähdyksiä.
Karsinassa aina kun laitan Aatua valmiiksi niin tarkkailen vähän sen mielentilaa josko herralla on huono tai hyvä päivä ja tänään Aatulla oli kyllä hyvä päivä :D Aatu oli heti alkukäynneissä tosi pehmoisen tuntuinen. Tosin pikkuisen pirtsakka oli kun pakkasta oli jo huimat -13. Laukassa Aatu heitti pari pukkia ja viskoi päätä, mutta minun piti sitten vaan yrittää topakasti ratsastaa ja saada Aatu työn touhuun.
Viisikaarinen kiemuraura oli ihan hyvä tehtävä tälle päivälle kun sain kivasti taivuteltua Aatua ja se oli tosi kivan rento vaikka välillä kävi pois kuulolta, mutta suuurimmaksi osaksi aikaa meni kivasti.
En aio kuitenkaan koko kolmea viikkoa itsekseni ratsastaa vaan ajattelin mennä Terhin yksärille tai ryhmätunnille. Ilman ohjattua tuntia kuitenkin meni kivasti ilman mitään suurepia ongelmia.

Pari kuvaa yksäriltä viikko pari sitten


Laukkakin pikkuhiljaa alkaa rullaamaan ja tänään esim yleensä minulle vaikeampi puoli eli vasen olikin laukassa paljon parempi puoli! Aatu meni rennosti vasempaan kierrokseen laukkaa, mutta oikeaan olikin jäykempi.

Sitten pari jouluista kuvaa:




Nyt jos alkaisin kirjoittelemaan blogia taas kunnolla niin jaksatteko lukea Aatun kuulumisia kun sen kanssa nyt jokunen viikko tulee touhuttua paljon? Voi yrittää houkutella porukoita kuvaamaan, että saisitte vähän kuviakin.


1 kommentti:

  1. Juu todellakin kiinnostaa sun ja Aatun kuulumiset, oonki kaivannut sun postauksia taas. Mitä rupeat opiskelemaan?

    VastaaPoista