lauantai 17. elokuuta 2013

Into

Hei! Eilen oli taas ratsastustunti ja menin tällä kertaa Intolla ja nyt sillä ei ollut edes piuhoja. Tunti meni ihan mukavasti. Tehtävänä oli tehdä jokaisessa kulmassa voltti ja taivuttaa hevosta. Into alkoi jo myödätä niskastakin tosin kuralammikoista Into ei todellakaan tykkää koska silloin räiskyy mutaa nenulle, mutta kuivemmissa kohdissa meni hyvin!
Valitettavasti kukaan ei kuvannut minun kameralla, mutta onneksi sain kumminkin kuvia eräältä tallitytöltä joka kuvasi tunnin loppupuolella :)










7 kommenttia:

  1. kuvien perusteella ei kyllä myödännyt niskasta :D se saattaa vaa selkää näyttää siltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se myötäsi ravityöskentelyssä, mutta laukassa nyt ei enää :D Katos nää kuvat on vaa laukkatehtävältä ja loppukäynnit.

      Poista
  2. EN mitenkään pahalla mutta mikä on teidän "valmennusryhmän" taso.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaan tiedä mutta voin sanoa ettei siitä "huonoimmasta" päästä olla, aina vaan ei satu menemään hyvin. Jokaisella on varmasti sellaisia huonojakin päiviä :)

      Poista
    2. Niin mutta oletettavasti valmennus ryhmissä on yleensä hieman korkeampi taso.Että sinne ei nyt ihan kuka vaan voi mennä. t.toinen ano

      Poista
    3. Kyllä, niinkuin sanoin että tämän postauksen perusteella ei kannata tehdä päätelmiä meidän "valmennusryhmästä".. On yksi valmennusryhmä missä on aika pieniä ratsastajia. Ratsastuksen opettaja sanoo ettei tarvitse olla välttämättä hyvä kun tarkoitushan on vaan kehittyä paremmin kun pääsee useammin ratsastamaan, ei kukaan ole seppä syntyessään :)

      Poista
    4. No niin samaa mieltä. eikä emmi varmaankaaan tähtää minnekkään seura/alue tasolle edes niin ei sen valmennus ryhmän tarvii olla mikään pro.Kun haluaa kehittyä ja pitää ihan harrastuksena niin ei tarvihde hirveesti ryhmänkään niin npeesti kehittyä.:)

      Poista