maanantai 26. elokuuta 2013

Kisaponiksi?

Hei vaan! Tänään kävin ratsastamassa rästitunnin ja menin Nicalla. Nicasta on nyt tosiaan tullut minun suosikki poni! Tunnilla työskenneltiin ympyrällä. Nica oli melkeinpä koko tunnin tosi kiva ja meni mukavassa muodossakin. Laukan kanssa olikin työ! Ei aluksi meinannut laukka nousta ei millään ja Nica mennä sipsutti innoissaan ravia. Suvi sanoi että käytä ääntä apuna. Eli kun nostin laukkaa samalla sanoin reippaasti "laukka" niin alkoihan se sitten vihdoin laukata. Lopussa tulikin tosi hieno laukannosto eikä tullut ekana kiitoravipätkää :D Loppukäyntien aikana Suvi sanoi että voisin Nicalla osallistua ainakin tallin omiin koulukisoihin ja laittaa minulle nyt sitten tunnille enemmän Nicaa.








Ja satulan siirtämistä taaksepäin.. :)


Satula taas valunu eteen..



6 kommenttia:

  1. Hei! En halua olla mitenkää töykeäbtai sillei mutta alat ehkä pikkuhiljaa tarvitsemaan isompia ratsuja et ole enää poni tyttö kokoinen. mutta ei ole minun asiiani.t.Hansu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastuksen opettajani sanoi että hyvin voin mennä koska en paina paljoa ja olen tarpeeksi lyhyt kun en enää oikein kasvakaan tästä.

      Poista
    2. Mutta jossain vaiheessa istuntasi alkaa kärsimään siitä että menet liian pienellä ponilla, vaikka et painaisi mitään. Olet kyllä ehkä hieman liian pitkä. Mutta ei tuota vielä hevoselle ongelmia tuo pituus, mutta oma istuntasi kärsii.

      Poista
    3. ei vielä Nica liian pieni ole, 135cm sillä on kumminkin säkää ja itse olen reilu 160cm. Toistaiseksi sujuu vielä.

      Poista
  2. Oi! Ihanasti meet Nicalla. Näyttää hienolle! :)

    VastaaPoista
  3. Nica on jotenkin tosi surkeen ja sulosen näkönen kun toi piuhojen valtava solmu on tullu korvien välistä naamalle... :D

    VastaaPoista