torstai 14. marraskuuta 2013

Mutakylpy


Hei! Eilen oli ratsastustunti. Tulin tallille seitsemältä ja minulla oli toppahousut ratsastushousujen päällä koska en halunnut paleltua ja onneksi otinkin ne.. Menin siis Aapolla, Lianan ponilla joka taitaa olla 5v ja rotua en muistakkaan. Alku tunti ei mennyt ihan putkeen sillä alkuverkassa kun rauhassa siinä kevenneltiin niin yhtäkkiä Aapo vaan pyrähti laukkaan ja teki ihan mahdottoman pukin ja roikuimpa siinä kyydissä sitten ja lopulta muksahdin kuravelliin! Oli hirveää kun tunsin kuinka kuraa meni takin sisään alaselkään asti! 
Minulla oli päällä toppi, pitkähihainen, kaksi hupparia ja normi takki, ja kaikista läpi.. Ihan mukava mennä yltäpäältä kurassa takaisin satulaan mutta minkäs teet, vähän tuntui ikävältä aluksi kun oli takapuolen ja satulan välissä hiekkaa :D 

Loppu tunti meni kumminkin tosi mukavasti, kun tekemistä riitti niin Aapokin keskittyi ja rentoutui. Tehtiin ympyrällä kokoamista ja väistöjä. Väistöt ei kauhean hyvin onnistunut kun Aapo ei niitä oikein vielä osaa, käytin sitten aitaa apuna. Sitten laukannostot oli hurjia, mutta Suvi sanoi että pitää vain rentoutua. Muutaman noston jälkeen tulikin tosi rauhallisia ja kivoja nostoja kun Aapo tajusi että se saa laukata. Suvi kehui kuinka hyvä ominaisuus on osata olla rento ja hellä käsistä kun tuntuu että poni lähtee käsistä.
 







 ..tän näköinen toppi.. Mahtaakohan enää ikinä olla valkoinen..


Mut tälläistä tällä kertaa!

3 kommenttia:

  1. Hahhah,eikäh! :-D:-D ihana mutakuorrutus!!! :D

    VastaaPoista
  2. Onko vieläkään puhtaat?!

    Sait Liebster Blog -palkinnon!
    http://primadonnaponi.blogspot.fi/2013/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista
  3. Sait Liebster-blogi palkinnon! :)
    www.My-Wildlife1.blogspot.com

    VastaaPoista