tiistai 12. marraskuuta 2013

Myllerrystä ja möllerrystä..


Hei piiiiiiitkästä aikaa :) Nyt on ollut tosi pitkä tauko kirjoittamisesta, koska on elämässä aina kaiken näköistä eikä aina aika riitä blogille.. On ollut halloweenia ja kaikkea mahdollista. Mutta nyt koitan edes jotain saada aikaiseksi.

No aloitetaas siitä että lopetin valmennusryhmässä ratsastamisen koska tuntuu että kehitys on lopahtanut tyystin jo pitkän aikaa sitten ja ratsastuksen opettaja on nyt aika useasti koulutuksissa niin sijaiset eivät ole yhtä tasokkaita ja koulukin vie aikaa. Maksoin myöskin itse ratsastuskortin puoliksi joten olen aika rahaton tällä hetkellä niin pitäisipä kohta olla vähän rahaakin.. Siirryin C/B ryhmään joka on keskiviikkoisin klo 20:00 eli aikas myöhään.. 

Ja toinen asia kouluun liityen eli vaihdan pitkästä matikasta lyhyeen matikkaan, ja näin sen viisaana päätöksenä koska turha minun on pitkästä matikasta repiä nelosia ja vitosia kun lyhyestä voisi saada parempia numeroita. Älyni ei näköjään riittänyt.. Taitaapi eläinlääkärin ammatti jäädä haaveeksi.. Mutta katsotaan miten tämä koulu nyt oikein menee :)

Olen tehnyt nyt ruokaa ja leiponutkin ihan kiitettävästi! ..ja toki osasin sohaista puukollakin sormeen..









JA kuvia pikkuveljen halloween juhlasta.




Teempä tähän nyt sitten saamani haasteen:

Haaste!
Valitse 5 blogia ja jätä kommentti blogin omistajalle. Toivo, että ihmiset, jotka olet haastanut, jatkaisivat haastetta eteenpäin.

5 asiaa joita tarvitset päivittäin: Uni, ruoka, hammasharja, vaatteet ja puhelin :D

5 materialistista lahjatoivetta: Uudet pussilakanat, mummin neulomat villasukat ja lapaset :3, suklaata ja karkkia!

5 paikkaa, joissa haluaisit käydä: 

-Jossain ulkomailla, kyra kyrklundin ratsastuskoulu, jätti-isolla risteilylaivalla, jos ois olemassa nii jali ja suklaatehdas elokuvasta siellä salissa missä kaikki on syötävää! sit en tiiä enää :D

5 adjektiivia, jotka kuvaavat sinua: 

-varmaan iloinen, aito, luotettava, ystävällinen ja ahne ::D, 

5 elämänohjetta, joita antaisit muille: 

-Älä arvostele muita ihmisiä, elä täysillä, koskaan ei tiedä milloin on se viimeinen päivä, kohtele muita niinkuin tahdot itseäsi kohdeltavan, älä tee mitään tyhmää :D

Haastan... 





1 kommentti:

  1. Kannattaa silti hakea sinne eläinlääkikseen! Voihan sinne lyhyelläkin matikalla päästä, vaikka se hankalampaa onkin! ;)
    Ja kiitti haasteesta! ;)

    VastaaPoista