perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän ratsastus


Hei! Tänään oli siis itsenäisyyspäivän ratsastus jossa ratsastettiin itsenäisesti 45 minuuttia. Menin sen namilla.
Tulin tallille siinä puoli yhden maissa. Autoin ekan ryhmän tyttöjä satulavöiden ja jalustimien kanssa. Tarkoituksenani oli kuvailla klo 13 ratsastavaa ryhmää, mutta siinä tulikin sitten kaikenlaista tilannetta että minnun piti mennä auttamaan. Ensin minun piti mennä auttamaan tyttöjä hakemaan Iigor tarhasta kun pikku varsat meinasi samalla vilahtaa ulos, joten menin pitämään tatu varsasta kiinni. Kun pääsin takaisin kentän reunalle niin ehdin ottaa kameran käteen kun Taika tuli kysymään apua odin loimen poisottamisessa. No sitten menin takaisin kentän reunalle ja hetken kuvasin ja sitten pitikin mennä hakemaan nami tarhasta ja varustaa se.
Sitten kello olikin kaksi ja menin kentälle. Tein namin kanssa vähän väistöjä ja suurimmaksi osaksi vain ravailin ja tein siirtymiä koska kentällä oli pehmeää lunta ja tuli kavioihin tieroja.
Tänään myös mummi tuli meille! Ihanaa :) Huomenna mennään kaupunkiin shoppailemaan, tosin minä en taida ostaa mitään..












pusu  :*

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!!!!

15 kommenttia:

  1. Olipas tosi kivoja kuvia taas! :)

    VastaaPoista
  2. kuka toi poni on noissa ekoissa kuvissa, toi harmahtava?

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Varsinkin toi vika :3 tui

    VastaaPoista
  4. Oikeasti olet jo todella iso noille poneille ja tunnusta jo itsekkin äläkä sano että ope sitä ja tätä että olen ihan sopiva ja se sun opes ei ole edes pätevä. Nyt puhun ihan asiasta sillä et voi loppuelämääsi vältellä isommilla hevosilla menemista. ja ei se auta että olet kevyt. Hevosen liikkumista hankalauttaa se kun sun painopisteesi menee niin ylös kun sulla on niin pitkä selkä. ja et pääse kunnolla kehittymään ja oikea oppiseen istuntaan jos menet liian pienllä poneilla, tai no jos toki haluat vahingoittaa ponia ja hidastaa omaa kehittymistasi ja saentoasi huonontaa niin mikäpä siinä. Ja en ole mikää tyhmä ANO!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi toistan tota anoa , samaa mieltä olen ja mikis jos olet kerta niin taitava niin miksi sinä menet muuten piuhoilla ja samalla vahingoitat hevosta.olin ajatellu tulla sinne teijän tallille tunnille mutta nytte oon lukenu sun blogias ja kaikki hepat juoksee jollain piuhoilla tai on jotain selkävaivoja tai jotain nuoria juoksemassa alkeisilla tunneilla yms. Kannattaa muuten samalla kun mainostat itseäsi täällä blogissa niin miettiä millaista mainetta tuot omalee tallillesi jolla ei muutenkaan käy erityisen paljoa porukkaa.

      Poista
    2. Kyseisellä tallilla on kaikki tunnit täynnä, lieneekö siellä täällä yksi paikka, eli en ymmärrä miten siellä ei muka käy paljoa porukkaa?
      Ja ehei, kaikki hepat eivät juokse piuhoilla, eikä kaikilla ole selkävaivoja eikä nuoria alkeistunneilla. Olet lievästi sanottuna hakoteillä. Kannattaa käydä kyseisellä tallilla puhumassa opettajien ja omistajien kanssa näistä asioista, eivätköhän he mielellään juttele kanssasi aivan kasvotusten.

      Poista
    3. Nyt kyllä taitaa puhuja olla tiedoton asioista. Menen useammin isoilla hevosilla kuin poneilla ja jos se niin kovasti mietityttää nii voit mennä juttelemaan "epäpätevän" openttajani kanssa.

      Poista
    4. Alkeisellakin enemmän menee näitä Milla, Max, Kingis ja kaikki yli 8 v. Nica ja Nami on erikoistapaus...

      Poista
    5. No joo mutta olen kyllä itsekin miettinyt tuota ette te oman tallilaiset nää tuota tilannetta täältä ulkopuolisen blogin lukijana. Kun joka tunti menee liian pienellä ponilla ja sitten piuhoilla ottaen huomioon sitten sen itse olen ratsastanut 16 vuotta ja olen mukana pienimuotoisessa ratsutuksessa. ETTÄ NYTTEN ETTE VOI SANOO ETTÄ JOKU KATEELLINEN ANO. Jos kirjoittaa anonyymina niin te tuomitsette hänet heti mutta jos nimella niin ootte sillei että ok.

      Poista
    6. mikä ihmisillä on piuhoja vastaan? voitteko kertoo miks ne teidän mielestä pilaa hevosen?? JA tiedoksi, en mene joka tunti pikkuponeilla. Olen mennyt nyt syksyn tunneilla vaan pari kertaa nami ponilla ja muilla tunneilla isoilla hevosilla. Ei minua anot muuten haittaa, mutta aina anot on näitä tyyppejä jotka valittaa asioista vaikkei tiedä.
      Tuossa ylhäällä yksi ano sanoo että meidän tallilla on selkävaivaisia hevosia.. eipä ole, kommenteissa vaan sanottu että eräällä vanhalla hevosella käytetää piuhoja ETTEI tule selkäkipuja.

      Poista
    7. Hyvin meet Emmi Namilla! Oot just hyvän kokoinen ja voit hyvin musta mennä pikkuponeilla! :)

      Poista
    8. Joo ei ole piuhat ollenkaan hyväksi, mutta jos niitä joutuu pakkotilanteessa käyttämään niin toivottavasti on edes jousto shampponit. Onko ????

      Poista
    9. Voitko perustella, miksi piuhat pilaa hevosen. En oo satavarma mitkä piuhat ne on mut sellaset tosi joustavat kumiset.

      Poista