sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kuvapläjäys!

Hei! Perjantaina pääsin kunnolla kuvaamaan tallin uutta asukasta Luna -varsaa, joka on toooosi suloinen! Ennen tuntia vietiin Elpin kanssa Iiris ja Luna tarhaan. Elppi otti Iiriksen ja minä pikku veijarin. työntöhommiksihan se meni. vasen käsi ryntäillä ja oikea käsi pepulla. Sai muuten työntää kun varsalla ei tuntunut olevan mitään kiirettä. Saatiin tamma ja varsa kuitenkin ongelmitta tarhaan. Minä tosin astuin lenkkarit jalassa kauheaan liejuun jonne upposin nilkkaa myöten. kengät oli sisäpuoleltakin ihan liejussa, joten viskasin kengät roskiin. 
Nappasin sitten kuvia kun hepot oli tarhassa ja Luna riekkui ihan kunnolla. Se juoksi hullun lailla ympäri tarhaa, pukitteli, pomppi paikaltaan ilmaan ja kävi piehtaroimassa äitin esimerkin mukaan :D On se vaan varsojen seuraaminen mukavaa kun ne on niin hupsuja. Kohta pitäisi myös toinenkin varsa tulla piensuomenhevoselle Japolle :)

Kuvien laatu vähän kärsi bloggerin kautta, mutta hauskoja ne on silti! 




Mammakin vähän irrotteli kun pääsi karsinasta ulkoilemaan.


 Ja paikaltaan pomppuakin löytyy!



Ratsastustunti olikin sitten kello 19. Menin Riisi nimisellä eestinhevosella. Yleensä en ole tunneilla alkuun saanut Riisiin oikein tuntumaa, mutta nyt heti alusta Riisi tuntui tosi mukavalta. Olisi tehnyt mieli oikein vääntää koulua, mutta e kuitenkin hypättiin. Tunnilla meitä oli vaan kaksi ja se oli kyllä super kiva juttu, sillä päästiin hyppäämään paljon enemmän. Kovin isoja ei kuitenkaan hypätty. Lopussa este taisi olla 60-70cm pysty.

Meidän tuntia piti Veera ja se ehdotti, että olisi kiva jos meillä olisi vakiohepat joilla treenata esteitä ja kehittyä. Sama hevonen voisi olla 3 kertaa 4:stä. Itse haluaisin Intolla ihan kisaamaan seurakisoihin, joten toivon että pääsisin treenaamaan sillä :)

 Kevennykseenlähtö-kuva :D


Huomenna tulee ylioppilaskirjoitusten tulokset!! Hyi kun jänskättää :D Ja enää onkin vaan pari viikkoa kun koulut loppuu. Onkos teillä juhlia tulossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti