torstai 28. toukokuuta 2015

Pian koittaa..

YLIOPPILASJUHLAT!! Jee, eli siis ylioppilaskirjoitusten tulokset tuli tässä viikko pari sitten ja kaikki pakolliset aineet läpi.  Tuloksien tulopäivän vastaisena yönä en nukkunut yhtään hyvin ja oli oikeastaan tosi paha olo kun jännitin niin kovasti, että tuleeko niitä juhlia vai ei :D Huhhuh...

Olen päättänyt pitää välivuoden, koska alalle jolle haluan ei ala tänä vuonna koulutusta enkä halua mielelläni muualle lähteä opiskelemaan. Enkä aio jäädä löysäilemään kotiin (niin kivaa kuin se onkin), vaan haluaisin tehdä töitä ja nyt on siis työn haku käynnissä! Jos täältä kaupungista ei löydy töitä niin ajattelin mennä mummin luo pariksi viikoksi kesällä -jos mummi minut sinne huolii- ja käydä sieltä käsin keräämässä sitten mansikoita.

Ja nyt tähän päivään eli tämä aamu lähti käyntiin oikein terveellisellä jogurtilla, johon laitoin banaania, mustikoita, nektariinia, mysliä ja agave siirappia.


Kävin ennen aamupalaa suihkussa, jotta heräisin kunnolla ja heti aamupalan syötyämme lädimme äidin kanssa kaupoille. Me käytiin ensin hakemassa vuorattavat kahvikupposet ja kuoharilasit kun meillä ei ole niin montaa kappaletta. Kun saatiin pakattua astiat autoon me mentiin Lidliin. Lidlistä mentiin kotiin, kannettiin tavarat sisälle ja otettiin purtavaa. Sitten kun oltiin syöty niin lähdettiin taas menemään. Tällä kertaa prismaan. Prismassa vierähti vajaa kaksi tuntia ja sitten saatiin kantaa painavat ostokset kotiin. Nyt jääkaappi on täynnä tavaraa, mutta mitään ei saa syödä :D Kotona lysähdin sohvalle ja ai että tuntui mukavalle, niin pehmeälle ja rentouttavalle kauhean huiske aamun jälkeen.
Huomenna alkaakin sitten leipominen! Ja tänään minulla onkin muuten ratsastus koska huomenna illalla on koululla juhlaharjoitukset johon kaikkien ylioppilaiden pitää mennä :)

 Ostettiin minulle uusi huulipuna <3



Niin ja tässä viikolla päätin vähän putsata saappaitani. Pikkuisen olivat järkyttävässä kunnossa. Vasemman puoleinen kuva on vesihuuhtelun jälkeen ja oikealla rasvauksen jälkeen. Täytyy alkaa hoitaa saappaita kunnolla sillä rasvauksen jälkeen saappaat tuntuu tosi pehmeiltä!



Eilen kävin pikkuveljen kanssa pelaamassa vähän koripalloa ja pikkuveli opetti minulle kuinka pelataan manista :D

Viimeisenä toissa viikonlopun latinalaistanssien sm kisoista kuva :)



Tässä oli pikakuulumiset! Juhlien jälkeen koitan saada pian postauksen tulemaan. Nyt tuleekin toivottavasti kivat ylioppilaskuvat ammattikuvaajan kanssa, mutta ei studiossa... ;)


2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, onnea ihan sikana! Pidä tosi hauska päivä! :)
    Mitä alaa meinaat lähteä opiskelemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kätilön ammattia haluauisin lähteä opiskelemaan :)

      Poista