torstai 30. heinäkuuta 2015

Ylioppilaskuvat

Hei! Vähän myöhässä tämäkin postaus, mutta noh... Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Minusta tuli siis ylioppilas nyt keväällä 2015. Juhla oli lauantaina ja perjantaina olikin sitten kotona kauhea tohina päällä! Perjantaina oli illalla kevätjuhlaharjoitukset meille tuleville ylioppilaille. Harjoitusten lopussa jaettiin stipendit sillä lauantaina ei niitä voinut ylioppilaille jakaa koska me ei menty enää juhlan jälkeen luokkiin todistusten jakoon, koska saimme lukion päättötodistukset yo paperien kanssa. Yllätyksekseni sain tänäkin vuonna stipendin, mutta nyt se oli kuvataiteen stipendi!

Lauantai aamuna heräsin kuudelta meikkaamaan itseäni sillä en saanut mistään tilattua meikkiä! Onneksi meikki onnistui ihan hyvin. En syönyt aamulla mitään koska minua jännitti niin paljon että oli ihan paha olo. Iskä vei minut sitten kahdeksalta kampaajalle.

Kun päästiin koululle niin tulevat ylioppilaat odotti koulun ylä-aulassa ja minä olin jonon ensimmäisenä johdattamassa kaikki abit saliin. Kyllä muuten kuumotti! Jalat oli ihan vetelät ja odottaminen tuntui ihan kauhealta. Sitten hetki koitti ja lähdimme kapuamaan portaita pitkin alas ja saliin..


Säästyin kompuroinnilta, jes! Meillä oli aika tiukka aikataulu un oltiin sovittu yo kuvaus rissalassa tallilla, sillä ylioppilaskuvat otin Aatun kanssa. Rehtori piti tosi pitkän puheen, joten meille meinasi tulla aika kiirus ja tultiinkin tallilla 20 min myöhässä, mutta ehdittiin ottaa kuvat hyvin :)

Aatun kanssa oli ihan huippukivaa ottaa ylioopilaskuvat! Vaikkakin Aatu halusi kovasti syödä minun ruusuni :D Ylioppilaskuvaus olikin varmaan päivän kohokohta! Ja kiitokset tietenkin Iidalle, että sain ottaa ylioppilaskuvat Aatun kanssa.

Iskän nappaamat kulissikuvat:






Varsinaiset yo kuvat:
A_MG_6602
1.

A_MG_6599
2.

A_23A6978
3.


A_23A6914
4.

AAA_MG_6618
5.

A_23A6954
6.

A_23A6967
7.


A_23A6870
8.

A_MG_6605
9.


A_23A6869
10.

Mikä ylioppilaskuva oli sinun mielestäsi onnistunein?


5 kommenttia:

  1. Wow. Kaikki on tosi ihania kuvia! En osaa valita vain yhtä parhainta joten valitsen 2,3,5 ja 7 ihania kuvia♥

    VastaaPoista
  2. Wow ihania kuvia! oot tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihania kuvia! Tällä kertaa mun lempparit oli kyllä 9 ja 2 :)

    VastaaPoista