keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kamerani

Joo eli eipä ollu muuta tekemistä niin teempä postauksen mun kamerasta, joka on Nikon D3100. Minulla on kameralleni laukku, 18-55mm objektiivi, 55-200mm objektiivi, sellainen aurinko suoja ja kaksi erilaista jalustaa + 2 muistikorttia.
Sain järkkärin rippilahjaksi äitiltä ja isiltä pari vuotta sitten. Tykkään kuvailla paljon ja olen kuvannut paljon kilpaparitanssi urheilua ja ratsastusurheilua sekä luontoakin jonkin verran. Minusta eläimiä on todella kiva kuvata, koska ne on aina "aitoja" eikä esitä mitään :) 
Ja kävin tänään myös rannalla.











3 kommenttia:

  1. Ootko ollu mitenkä tyytyväinen tohon kameraan? Onko sulla siinä kuvanvakaaja & pidätkö sitä hyödyllisenä ominaisuutena?
    Kun itse oon saamassa tuon kameran syntymäpäivälahjaksi niin haluisin tietää, koska sun ottamat kuvat on musta kyllä tosi laadukkaita:)
    Ostitko sä myöhemmin tuohon 55-200mm objektiivin? Pärjääkö sillä 18-55mm objektiivilla mihinkään ja onko nää kaikki sun kuvat siis otettu tuolla 55-200?
    Ja onko tuo kamera mitenkä helppokäyttöinen, suosittelisitko ostaan tuon 55-200mm objektiivin ihan kameran oston yhteydessä, kun täällä myydään kyseistä kameraa 18-55mm ja 55-200mm objektiivilla varustettuna pakettihintaan 449e, jos oikeen muistan..:)

    Sori kysymystulva, mutta nää sun ottamat kuvat on todella laadukkaita ja olis muuutenkin kiva tietää tuosta kamerasta, kun itsekin aikalailla samoja kohteita kuin sinä kuvailet (hevosia, koiria, eläimiä, liikkuvia kohteita jne..:) ) Anteeks jos tuli vähän sekava tästäkin.. x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä tyytyväinen, mutta tietty se uusin versio nikonista houkuttelee :) itse en ole tuohon kuvanvakaajaan perehtynyt. Minä sain siis rippilahjaksi tuon kameran ja siinä samassa tuli molemmat objektiivit sekä laukku. Ehdottomasti kannattaa ottaa se paketti koska se tulee paljon halvemmaksi kuin rupeaa sitten myöhemmin ostelemaan erikseen lisää objektiiveja. 18-55mm objektiivi on kyllä melko riittoisa kun vertaa esim siihen canonin objektiiviin jonka polttoväli tuntuu paljon pienemmälle. 55-200mm on kyllä minun suosikki! sillä saa hyviä kuvia jos kohde on vähän kauempana ja niistä tulee minusta jotenkin hienoja :) Nikon D3100 on kyllä tosi helppo käyttöinen varsinkin jos on juuri aloittelemassa kuvailua, mutta toki kuvaukseen saa myös haastetta säätelemällä eri asetuksia tilanteisiin sopiviksi. Itse tykkään eniten tuolla urheilu asetuksella ottaa kuvia juuri niistä liikkuvista kohteista :) lämpimästi suosittelen sinulle nikonin kameraa, se on hyvä ja helppo!
      Ja kiitos! ihan kivojahan noista kuvista tulee kun osaa jo vähän käyttääkin sitä. Eikä ollut yhtään sekava ja mukava oli vastata ;D

      Poista
  2. Kiitos, vastauksestasi oli apua:)) Itsekin ajattelin ottaa sen ihan pakettina, kun kattelin sitten tuon objektiivin hintaa erillään niin olihan se päälle 200e.. :)

    VastaaPoista