sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Mökkireissu Tuulin kanssa


Hei taas pitkästä aikaa! Nyt onkin suuri osa kesän suunnitelmista mennyt! Vielä olisi Espanjan reissu edessä. Elikkäs olin kesäkuun alussa mökillä ihanan kaverin kanssa mökillä ja meillä oli käytössä myös kaksi issikkaa, Hemja ja Kveikur. Hemja on tamma jolla on ihan mieletön harjas ja Kveikur on oikein suloinen ruuna. 
Yöt sujui oikein rattoisasti naureskellen ja kuvia otellen sekä opetin Tuulille yhden korttipakan sekoitus 
tavan :D 
Ensimmäisen yön jälkeen aamulla hepat saapuivat ja silloin satoi hieman vettä mutta muuten sää oli kyllä hyvä. Käytiin vetämässä eka maastolenkki ja heti tuli ongelmia, nimittäin minun ratsuni Hemja ei suostunut millään menemään yhden ojan yli. Me siinä Tuulin kanssa yritettiin tovi sitä saada siitä yli mutta tuloksetta. sitten ratsastettiin mäkeä ylös missä ojan kohta oli hieman pienempi jossa sitten Hemja uskalsi mennä. Reitti oli tosi ihana, sekä päästiin sitten laukkailemaan naapurin pellon reunaa!
Tehtiin hepoisten kanssa vaikka mitä! Minä juoksutin Hemjaa joka sujuikin ihan hyvin :D Sitten me hypättiin, uitettiin,m yritettiin ratsastaa niitä muotoon joka nyt ei kovin hyvin onnistunu ja makoiltiin niiden selässä kun ne laidunsi. 
Me käytiin Tuulin kanssa melkein joka päivä saunassa ja Tuuli ui aikas paljon :D Minä uskalsin vähän uittaa varpaita. Ja paarmoja oli muutes ihan sikana! tapoin yhdellä reissulla varmaan parikymmentä paarmaa!
Sitten viimeisenä päivänä käytiin oikein pitkä ratsastuslenkki ja laukattiin paljon ja hevoset oli ihanan rauhallisia. Ja sitten kun minut tuotiin kotiinn unohdin kännykkäni Tuulin perheen autoon mutta onneksi pikkuveli älysi että soitetaan siihen mun puhelimeen ja he toivat sen sitten minulle :D

KUVIA EI SAA KOPIOIDA




































































































14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti! Olivat kyllä niin mahdottoman ihania kuvattavia nuo hepoiset :)

      Poista
  2. Tosi kiva postaus ja söpöjä kuvia!!:D

    VastaaPoista
  3. Saanko kysyä et miks ratsastat tolleen kädet levällään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei ite oo varmaan ikinä tajunnu että sen hevoset ei pysty liikkumaan ja kulkemaan ikinä hyvin jos sillä on aina kädet noin levällään.ELI EI SEN HEVOSET OIKEESTI KULJE MUODOSSA ELLEI SEN KÄDET OLIS LEVÄLLÄÄN. Suosittelen muuten esim eerika häkkisen istunta kurssia sinulle emmi koska siellä varmaan sulle aukee silmät että mikä haitta vaikutus sun asennollas on hevoseen ja ENNEN KAIKKEE ITTEES.

      Poista
    2. No tässä issikoiten kanssa nyt en nii "tosissaan" menny ja pidin käsiä sään päällä lepäämässä. Enkä enää pidä käsiä nii levällään jos satuit katsomaan leirikuvia. Tietysti jos on ympyrällä nii johtava sisäohja saattaa näyttää sille että kädet on levällään. Ja tiedoksi, olen ratsastanut hevosen useastikin "oikeaan" muotoon.

      Poista
    3. Nyt et kyllä voi olla erimieltä:D joissakin leirikuvissa sulla on kädet levällään en nyt siis tarkota että et sais ratsastaa silleen mut kuitenki olit tossa äskeisessä kommentissa vähän eri mieltä ainakin jos ymmärsin ees oikeen :)

      Poista
    4. No harvemmassa kuvassa ovat vähän auki verrattuna aiempaan. Kädet on varmaan aika monella ratsastajalla ongelma jollain tapaa.

      Poista
  4. Mistä noi issikat on tullu?
    Hienoja kuvia!:))

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus! Oli kyl parasta. :)

    VastaaPoista
  6. tää oli tosi kiva postaus + sait uuden lukijan :)

    VastaaPoista