tiistai 14. tammikuuta 2014

Banneriarvonnan voittaja 

Noniin elikkäs banneriarvontaan osallistui vain muutama mutta päätin pitää sen silti. 
Eli arpaonni suosi tällä kertaa Neaa! Onnea! Laitan tulemaan lähiaikoina sinulle viestin :)

Ja anteeksi lukijani, en ole postaillut pitkään aikaan oikeastaan siksi koska ei ole huvittanut ja ei ole ollut mitään mistä postata.. Kerran nyt tämän postauksen teen niin kerrompa vaikka vähän kuulumisiani :)
Tällä hetkellä koulussa minulla on menossa vanhojentanssi kurssi ja harjoitukset menee ihan mukavasti. Seuraavaksi alla on tyttöjen tanssi (apuva) eli pelkästään tytön tanssii oman soolonsa bai mikä lie onkaan.

Ja liikunnassa tänään oli 1500m juoksu, olihan se vähän rankka kun flunssankin pidin vähän aikaa sitten, mutta ajaksi sain kumminkin ihan hyvä eli 7min 23s. Jos olisin ollut sekunnin siis vain yhen sekunnin nopeempi niin olisi numeroksi tullut 10! Mut ope sano et se saattaa pyöräyttää sen 10:ksi sitten, kivaa!:D Olen jotenki innostunut urheilemaan! Sit ku kesä tulee nii aattelin vänärin urheilukentällä käydä joka viikko juoksee 1500m :D 

Jaaa sitten tallikuulumisia. Eli tosiaan taukoo oli joulun ja uuden vuoden takia kaksi viikkoa (joka tuntui ikuisuudelta). Viime keskiviikkona oli sitten Nami-päivä, eli menin siis welsh tammalla Namilla. Nii ja siinä tunnin alussa tiputin minun korviksen sinne kentän reunalle jonnekkin.. Harmittaa, sillä ne oli aidot hopeakorvikset..nyyh.. Mutta tunti meni tosi mainiosti vaikka ajattelin et oon jo ihan ruosteessa kahen viikon tauon jälkeen. Tehtiin väistöjä, mutta itse ne väistöt ei sinäänsä mennyt mitenkään erityisen hyvin, mutta ravityöskentely Namin kanssa oli tosi miellyttävää ja rauhallista. Nami ennen nyki aika paljon päätä ja Suvi sanoi että pitää vaan pitää tasainen tuntuma, mutta tuolla tunnilla ei nykynyt sitten oikein yhtään! En  tiiä oliko käsi sitten niin tasainen kun Nami oli tosi kevyen oloinen ja miellyttävä ja kulki rentona pitkällä kaulalla.

ja nyt, kesäfiilistely kuvia!


 ..se fiilis.. <3






..nää rajat.. haluun rusketuksen takasi!

1 kommentti: