torstai 30. tammikuuta 2014

Vapaapäivä


Hei! Tänään oli minulla vapaapäivä! Aamulla katsoin vain telkkaria ja kävin myöhemmin suihkussa. Ulkona paistoi kauniisti aurinko joten lähdetiin isoveljen kanssa kävelylle jäälle ja tietty kamera mukaan :) Nii muutes tämä on sitten sadas postaus!











Niin ja tein eilen tiikerikakun ja nyt se on jo syöty :( Oli ilmeisesti siis hyvää :D





Sitten sovin elpin kanssa että tulen tallille kuvaamaan hänen ratsastustuntiaan. Kun päästiin tallille auton mittari näytti -21 astetta pakkasta. Tallilla ei ollut muita kun Suvi ja kysyttiin sitten että onko tänään tunteja. No eipä ollut.. Mutta sitten suvi sanoi elpille että se voisi käydä kumminkin jollakin köpsöttelemässä ilman satulaa. Sitten Suvi huomasi minutkin ja sanoi että minäkin voin mennä ilman satulaa jollakin hepalla. Ihana uutinen! Olin tulossa vain kuvaamaan, mutta pääsin myös itse ratsastamaan! Elppi meni japolla ja minä Millalla. Milla oli tosi kiva. Sain jopa tehtyä onnistuneet väistöt ravissa ja hetkittäin Milla oli oikein rennon oloinen. Menin vaan puolituntia sillä kuvaushommiinhan minä tulin joten hyppäsin alas selästä, purin Millan ja kävin kipaisemassa kameran. Ratsastuksen jälkeen annettiin hepoille heinät ja sammutettiin valot ja lukittiin ovet. Oli muuten kaunis tähtitaivas!









6 kommenttia:

  1. Heiiiii, missä on tuo tuulimylly?
    Kyseleepi täällä Kuopioon kesällä muuttanut äitin serkku.

    VastaaPoista
  2. Meillä oli eilen täällä jopa 24 astetta ja tunti oli silti, vaikka mentiinkin kentällä. Ja hepoillakin oli kylmä, mutta tais Jespeki innostua, meni pukkilaukkaa ja laukkaili muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pakkasellahan hevoset just villiintyy.. Itelläki oli torstaina tunti ja kaikki hepat oli iha innoissaa ja pirtsakoina, olivat koko ajan lähössä menee kovempaa:D

      Poista