maanantai 27. tammikuuta 2014

Tanssit häämöttää


Hei taas jälleen pitkästä aikaa! Nyt kyllä täytyy sanoa ettei ole aika riittänyt postailuun, mutta nyt pääsin tähän kunnolla pureutumaan. Elikkäs tällä hetkellä on menossa koeviikko, tänään oli psykologian koe joka tuntui ainakin melko hyvin menevän. Vielä äikän ja uskonnon koe. JA kohta on jo helmikuu! Eli wanhojentanssit lähestyy (+jatkot!)!!!!! Odotan innolla kun pääsee sitten jatkoilla näkemään kavereita eri paikkakunnalta! Eilen tuunailin jatkoille tulevaa mekkoa lisäämällä vähän kimallusta :)) Tanssimekkokin on nyt kavennettu ja se istuu mukavasti päällä! Vielä olisi äitillä helman lyhennys edessä.. Eikun patistelemaan mamia :D Korut pitää vielä ostaa ja sitten alkaakin olla jo kaikki tarvittava. 

Viime viikolla ystäväni tuli kylään ja käytiin vähän kuvaamassa, mutta meille tuli kylmä niin ei oltu kovin kauaa. 

Pari viikkoa sitten oli viimeksi ratsastustunti, sillä viime viikolla oli -25 astetta pakkasta niin tuntia ei ollut. Mutta pari viikkoa sitten siis menin Aidalla, puoliverisellä tammalla. Ennen minua ratsastanut tyttö meni aidalla tosi mukavasti ja sen jälkeen itselläkin Aida tuntui aivan super kivalta! Viime kerrasta kun olen mennyt Aidalla on jo jonkin verran aikaa ja en ole koskaan ratsastanut Aidalla noin hyvin kuin nyt. Tehtiin tunnilla pysähdyksiä suoraan ravista ja heti laukannosto ku oli peruuttanut muutaman askeleen. Aluksi Aidaa piti vähän herätellä, mutta sitten kun se reipastui niin tehtävä sujui ihan mukavasti. En tiedä vaikuttiko edellinen ratsastaja niin paljon että sain Aidan itsekkin rentona menemään ja pyöreänä vai olenko jopa hieman kehittynytkin jonkin verran viime kerrasta kun menin sillä..? Molemmat?











7 kommenttia:

  1. Mekin mentiin toissaviikolla peruutuksia ja meillä on ollut tunnit, kun on maneesi, sen takia kannattaa ratsastaa maneesitallilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se maneesikaan aina takaa ettei pakkasten takia oo tuntia ;) Jollei oo tosi hyvä lämmitys.

      Poista
  2. true rider menee joka säässä(;

    VastaaPoista
  3. Hahaa, ei se maneesi aina takaa lämmitystä ;) Meidän ponin aikaan yksityistallilla maneesissa oli talvisin ihan saamarin kylymä :D Kylmempi kuin ulkona, piti mennä välillä ulos lämmitteleen jos oli vaan jalkaisin tallilla mukana :D En kyl itekään oikeen tykkää maneeseista, musta on jotenkin tosi outo ajatus ylipäänsä ratsastaa sisällä. Kenttä pysyy niin kauan hyvänä kun sää pysyy fiksuna (eli tänä vuonna se vaan vuoronperään jäätyi ja suli ja oli siksi ihan kökkö...) Loppu onkin sit ihan ratsastajan omasta mukavuudenhalusta kiinni, maneesittomuus kasvattaa luonnetta! Eikä pakkanen haittaa hevosia, kunhan ei niitä -25 pakkasilla ratsasta hikeen ettei palellu ja sairastu :)

    Upea on tuo tehdaskuva! Jotenkin tosi kaunis ja surullinen samaan aikaan. Tuo olis tosi hieno semmoisena printtijulisteena :o

    Ei vitsi vanhojentanssit! Kivoja muistoja niistä :) Itse en tosin mennyt jatkoille koska olin niin väsynyt et nukahdin samantien kun pääsin kotiin tuolta tanssimasta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei maneesia vältämättä tarvitse, mutta sadepäivinä kyllä ky mielessä..:) Eipähän totu liian hyvälle ja ala natista pikku pakkasista.
      Kiitti! Kuvassa on kyllä jännä tunnelma. Jään päällä leijui sellainen usva pilvi :D
      Odotan wanhojen päivää innolla! En varmaan kyl jaksa jatkoilla olla kauhian pitkään, mutta jos seura on hyvä nii kyl se aika menee :D

      Poista
    2. Maneesissa tosiaan on vielä kylmempi kun ulkona! Itse käyn maneesitallilla ja näillä -25 keleilläkin on ollut tunnit, aika jäätävää touhua Se onkin ollut..;) viime talvena kävin maneesittomalla tallilla ja sielläkin kentällä -20 asteen pakkasissa vaan lumipyryssä mentiin:D Tulis vain jo kesä, sillon on kivempi ratsastaa kun ei oo näin saaamarin kylmä!

      Poista