maanantai 31. maaliskuuta 2014

Vihdoin ja viimein..


..pääsin koneelle. Tosiaan en ole päässyt pitkään aikaan tekemään postausta koska meidän kone sano itsensä irti.. Se ei kertakaikkiaan edes käynnisty! Nyt kumminkin ihana isoveljeni päästi minut käymään hänen tietokoneellaan jotta saan postauksen tehtyä.

Asiaan, eli tämä postaus kertoo siis kaksi viikkoa sitten olleesta tallipäivästä ja ratsastustunnista, jolloin (yllätysyllätys) menin Nami ponilla. Ennen tunteja kävimme hakemassa heppoja sisälle ja hepat oli hieman villinä, koska silloin tuuli todella kovasti. Käytiin sitten Elpin kanssa hakemassa varsat tarhasta ja Tatu, jota minä talutin oli ainakin ihan pöljä. Itse olin kyllä rauhallinen siinä tilanteessa kun Tatu riekkui, koska varsa on sen verran pieni että pysyy kiinni hyvin. Ihan nätisti loppujen lopuksi päästiin sisälle.

En kauhean tarkkaan muista mitä ratsastustunnilla tehtiin, mutta jotain väistöjä taidettiin tehdä ympyrällä. Nami oli taas ihan huippukiva. Ponit tahtoi innostua laukassa kun pitkästä aikaa kentän pohja on hiekalla talven jälkeen ja kavioissa on nyt pitoa.



















Koneongelmasta huolimatta yritän tehdä postauksia!

4 kommenttia:

  1. Ootko tulossa kesällä johonki leirille? Mihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole itse menossa leireilemään, mutta isoseksi olen menossa joillekkin leireille/leirille.

      Poista
    2. Ai ratsunaiseen?

      Poista
  2. Sun ilme tuossa kuvassa missä Tatu pyörähtää ympäri ::DD "NYT." Pikkumiehet lähti lentoon. Siitäkin Tatu on kiva, ettei se lähde lapa edellä läpi vaan jää ympärille pyörimään ja sättäämään, Elmo yrittää vähän hankalassa tilanteessa puskea läpi... :D

    VastaaPoista