torstai 25. syyskuuta 2014

Estekisat 21.9.2014


Ratsunaisessa oli sunnuntaina 21.9. estekisat, joissa kävin kuvailemassa ja tällä kertaa osallistuin myös itse :)
Osallistuin puoliverisellä Intolla 3. luokkaan jossa oli korkeudet 70/80/90cm, menin 80cm ihan kokeilun vuoksi kun on tunnillakin jo tullut hypättyä jonkun verran. 3. luokka oli tietty vikana ja minä olin meilkein luokan viimeinen ja odotellessa alkoi vaan koko ajan jännittää enemmän ja enemmän. Olen kauhea jännittäjä kyllä :D Koko ajan tuntui siltä, että miks osallistuin, ei ois pitäny osallistua!?
Verkassa Into tuntui ihan kivalle ja pian sitten alkoikin itse rata. Into tahtoi mennä vähän lujaa, mutta yritin pitää sen silti hallinnassa. Kolmannen esteen kohdalla into pysähtyi ihan sika pieneksi aikaa ja kerkesin jo ajatella, että ei hemmetti tässäkö tämä nyt oli, mutta sitten Into loikkasikin esteen yli eikä edes tiputtanut puomia! Olin ihan hämmästyksissäni, mutta jatkoin rataa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Saatiin Inton kanssa kohtuu hyvä aika mutta tiesin että kärjessä olevalla oli pari sekuntia parempi, mutta jäinpä kävelemään palkintojen jakoon asti.
Tulin sitten Inton kanssa kolmanneksi kolmestatoista osallistujasta ja olin tyytyväinen, sillä nämä olivat ekat 80cm kisat ja voittaja meni radan 70cm, joten ihan ok fiilikset :)







Hyppykuvat (c) Iida Ukkonen




5 kommenttia:

  1. Mulla kans Igor teki saman sillä kentän keskellä olevalla okserilla, mutta me tultiin eri suunnasta ja este oli vähän pienempi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Iigor meni niin hitaasti kyllä että teillä ei meinaanu vauhti riittää siihen okserille :D mutta hyvin se iigor kyllä meni ku silti ei tiputtanu!

      Poista
    2. No joo, kun päätin rauhallisesti ravissa mennä esteet :D

      muuten haastoin sut, ja niin tais haastaa Elppikin :p

      http://janinajakarvakamut.blogspot.fi/2014/09/haaste.html

      Poista
  2. Liityin lukijaksi :3 Kuvaat ihan älyttömän hyvin ja sulla on upeita kuvia! Pitkään odotin että lisäät tuon lukijapalkin että pääsen lukijaksi jotta näen bloggerin hallintapaneelissa milloin tulee uusi postaus, mahti blogi :p

    Ois kiva jos kävisit myös kurkkaamassa tälläsen hölmön poninomistajan blogiin jossa seikkailee Savu niminen ponitamma :D http://savuella.blogspot.fi/

    Noin instagrammia seuraillen oon muutes huomannu että sun vuokraponi (jos se on sun vuokraponi :D) on samalla tallilla missä meidän poni oli ennen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Kiitos paljon! Tuo lukijapalkki on ollut tuolla ihan sivun alhaalla mutta nyt älysin siirtää sen tohon ylös. Käynpä kurkkaamassa blogiasi!

      Poista