lauantai 27. syyskuuta 2014

Kiireinen viikonloppu


Viime viikonloppuna sunnuntaina kävin siis estekisoissa. Ennen estekisoja kumminkin kävin ratsastamassa itsekseni Aatulla kun sen omistaja ei itse päässytkään käymään liikuttamassa.
En tehnyt mitään kovin erikoista, sillä menisin suoraan Aatua ratsastamasta hyppämään ja senkin takia kun yksin olin ja jos olisis tarvinnut neuvoja. Päätin ratsastella Aatua rennoksi ja laukkasin vähän enemmän.








Tänää kävin taas ratsastamassa Aatulla ja tänään mentiinkin maastossa. Matka meni rennosti, lukuunottamatta pelottavia postilaatikoita, isoa kiveä ja käpyä joka putosi puusta :D
Laukattiin sellaista vanhaa junarata pohjaa jossa oli sellainen hiekka. Se paikka oli aika hienon näköinen kun se oli sellaisten kallioiden välissä!

Varmaan huomasittekin että osa kuvista on vähän hassun värisiä, mikä johtui siitä että kuvien väri muuttui vihreäksi kun tiedosto muutettiin nef:stä jpg:ksi ja yritin vähän saada väriä luonnollisemmaksi. Kuvat oli tosi vihreesinisiä!

6 kommenttia:

  1. Käytät aika paljon sanaa sellainen ;) mutta kiva postaus ja Aatu on hienon näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! No niinpä onkin :o
      Aatu on kyllä hieno :)

      Poista
  2. Miten löysit tämmöisen vuokrahevosen? Käytkö usein ratsastamassa Aatulla? Meinaatko tai saatko kisata sillä tai käydä valmennuksissa? Olen etsinyt tosi kauan vuokrahevosta mutta tosi vaikeeta on löytää hyvää ja siks kyselen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa en löytänyt Aatua vaan Aatun omistaja(Iida) löysi minut. Iida kysyi, että haluaisinko alkaa vuokrata hänen hevostaan ja siitä tämä sitten lähti :) Saan käydä valmenuksissa ja myöhemmin kisatakkin Aatulla. Tällä hrtkellö käyn vain kerran viikossa.
      Jatka vaan etsimistä, ehkäpä joskus sinunkin eteesi tulee hyvä tilaisuus! ;)

      Poista
    2. Okei.. En ole koskaan kuullut että käy noin! Pitää vaan jatkaa vissiin hevostalli.netin selailua ja toivoa että sinne tulisi jotain hyvii ilmotuksia. Kenen valmennuksissa käyt Aatulla? Olisi kivaa lukea niistäkin ratsastuskerroista ja kuulla mitä hyviä neuvoja valmentajalla on.

      Poista
    3. No tuollaista tilaisuutta ei kovin useasti tule kyllä vastaan. En ole käynyt vielä valmennuksissa. Olen ratsastanut vain Iidan opetuksella siellä tallilla.

      Poista