tiistai 16. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 16




Joulukortit


Tänään kävin ostamassa korttipohjia kun pääsin koulusta ja päätin sitten ottaa värikynät esiin ja piirtää itse kuvia kortteihin ja lisätä koristetarroja, jotka ostin myös tänään. Vähän myöhässä tämä korttien teko, mutta kaipa ne vielä ehtii.. Lähetän kortit vaan ihan läheisimmille kavereille, joita näen aika harvoin, sillä muuten saisin tehdä paljon kortteja :)

Miettikää, nyt on jo 16. päivä! Kohta on jo jouluaatto!






Tänään oli uusintakokeessa uskonnonkoe... Väsyttää tämä koulu. Kohta alkaa aikuislukiolla matikan kurssi jolloin minun koulupäivät tiistaisin ja torstaisin loppuu 18:30..

Niin ja väliin myös Aatun kuulumisia! Aatu oli nyt aika pitkän aikaa kipeänä joten en ole ainakaan kuukauteen sillä ratsastanut. Muutama viikonloppu taaksepäin olin Iidan mukana auttamassa Aatun muuttohommissa. Kyllä, Aatu siis muutti Rissalan ratsutilalle. Ihanaa kun pääsee ratsastamaan pitkästä aikaa maneesissa!
Aatu on jo tervehtynyt ja nyt tämän viikon torstaina olisi minulla ja Aatulla Terhin yksäri. Vähän hirvittää kun en ole pitkään aikaan ratsastanut Aatulla, että kuinka torstaina sujuu, mutta se nähdään sitten torstaina ;)


 Teettekö te itse kortit vai ostatteko vaan suoraan kaupasta?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti