torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 18



Yksärillä

Tänään olin siis vuokrahevosen Aatun kanssa Terhin pitämällä yksityistunnilla. Aatusta ei ole nyt blogin puolella kuulunutkaan kauheasti  viime aikoina.

Minun piti lähteä koulusta vähän aiemmin että ehtisin syödä, pakata kamat ym. ennen kun lähdettiin tallille. Äitikin tuli tallille mukaan, sillä tuolla uudella tallilla äiti ei ole vielä käynyt. Aatu oli sitten niin suloinen ja nuuhkutteli äitiäkin uteliaana.

Aluksi kun menin itsekseni alkuverkkaa niin Aatu tuntui vähän hötkylältä eli siis tuntui vähän kiireiseltä. (Viimeksi olen siis Aatulla mennyt noin kuukausi sitten, koska tässä välillä Aatu sairasteli.) Käynnissä tuntui ihan kivalle, mutta tuntui että ravissa vauhti kiihtyi.
No mutta sitten kun Terhi alkoi neuvoa niin kyllä se Aatu alkoi rentoutua. Yhdessä vaiheessa vähän "säikähti" pomppaisi laukkaan ja yritti temppuilla (virtaa saikun jäljiltä). 
On muutes vierähtänyt useampi vuosi, kun olen viimeksi maneesissa ratsastanut!

Loppujen lopuksi Aatu tuntui ihan kivalle. Toivottavasti päästään taas vauhtiin!


 Alussa






Tiistaina menen uudestaan Terhin tunnille ja sitten vielä 25. joulukuuta käyn liikuttamassa Aatun. Katsotaan sitten, milloin oltaisiin valmiita seurakisoihin! 


Mitäs tykkäsit Aatun kuulumisista?


4 kommenttia:

  1. Liikkuuko Aatu omistajansakin kanssa aina kuolaimen takana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina? Näissä kuvissa yhdessä se näyttäisi kulkevan kuolaimen takana. Lisäksi jos olen oikein ymmärtänyt niin tämä on Emmin ensimmäinen yksäriheppa millä ratsastaa. Ei varmasti ole helppoa kun kokemusta on vain ratsastuskoulun hevosista jotka antavat enemmän anteeksi ratsastajan virheitä, Ja kuvahan on yksi sekuntin sadaosa koko tunnista joten siitä ei voi oikein mitään päätellä. Ja musta on ainakin kiva että Emmi laittaa myös kuvia niistä hetkistä jolloin hevonen ei mene täydellisesti. Blogeissa usein on pelkkiä kiiltokuvia jotka antaa ihan väärän kuvan henkilön ja hevosen tasosta.

      Omistajasta sen enempää tietämättä mutta ainakin aiemmassa postauksessa aluevalmennuksesta näyttäisi menevän tosi kivasti.

      Poista
  2. Olisi ollut kiva kuulla, millaista tehtävää teitte yksärillä ja mitä palautetta sait opelta. Hienosti menet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä yksärillä mentiin vaan ympyrällä ja keskityttiin rennoksi ratsastamiseen. Jos tavoitteenani seurakisat niin vielä saa töitä tehdä :) Ja kiitos!:)

      Poista