sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Jyväskylän reissu osa 1/2

Hei! Olin Iidan mukana viime viikonloppuna jyväskylässä kisareissulla. Polleparkissa oli JsR:n järjestämät koulukisat lauantaina sekä sunnuntaina. Lauantaina oli 2-tason kisat, joissa ratsastettiin Keski-Suomen aluehallimestaruus HeB:3. Sunnuntaina oli 3-tason HeB FEI Lasten esiohjelma A 2015, avoin kaikille 2009-2011 syntyneille hevosille.

Heräsin lauantai aamuna seitsemän maissa, söin aamupalaa, pakkasin tavarat ja tein eväsleipää mukaan. Iida tuli hakemaan minua puoli yhdeksän aikaan ja mentiin sitten tallille. Minä harjasin Aatun ja laitoin kuljetuskamppeisiin sillä aikaa kun Iida pakkasi kamoja autoon. Sitten kymmenen maissa lastattiin Aatu traikkuun ja lähdettiin ajamaan kohti jyväskylää.

"Kukkuu :D "

Ennen kuin ajettiin Polleparkkiin me mentiin abc:lle, missä syötiin ja otettiin Aatun aiempi hoitaja (kun Aatu asui vielä jyväskylässä) Jenna kyytiin. Kun saavuttiin Polleparkkiin niin otimme Aatun ulos traikusta ja vietiin se karsinaan. Aatulla oli siis karsinapaikka kisan ajan, koska olimme yötä Jyväskylässä. Pian rupesimme Jennan kanssa harjailemaan Aatua ja Iida teki Aatulle sykeröt. 





Istuttiin Jennan kanssa katsomossa Aatun loimi sylissä, sillä oli tosi kylmä ilma.
Kisojen aikataulut oli vähän myöhässä, joten Iidan ja Aatun verkka venähti vähän pitkäksi, minkä takia Aatu kerkesi vähän väsähtää. Lauantaina radasta tuli 55,68%. Tuomareiden mukaan liikkeisiin pitäisi saada lisää lennokkuutta ja elastisuutta.

Loppukäyntejä metsäpolulla.

Muita ratsukkoja:



Anteeksi kuvien huono laatu, maneesissa on jotenkin tosi vaikea kuvata.

Kun kisat oli päivältä ohi, me käytiin kiertelemässä vähän kauppoja. Käytiin mm. kodin terrassa ja minimanilla. Minimanilla käytiin tietysti hevostarvike puolella. Siellä oli valkoisia ratsastushousuja ja Iida kysyi haluaisinko kokeilla niitä. Siinä sitten katsottiin housuja ja löydettiin sopivat ja Iida päätti ostaa ne minulle! :o Iida osti myös Aatulle sellaisen pallon tarhaan, millä se voi sitten leikkiä.
Kun päästiin minimanilta, me mentiin ruokakauppaan ja ostettiin sieltä aamupalatarvikkeita ja vähän herkkuja illaksi. Kun lähdettiin ruokakaupasta niin päätettiin mennä syömään kebabbia. Jyväskylässä on kuulemma parhaat kebabit, joten Kebab Houselle siis! Ja oli se kyllä kieltämättä hyvää :D

Illalla siirtelin kuvia Iidan koneelle ja venyttelin samalla vähän jalkoja, jotka oli älyttömän kipeät edellisen päivän kotitreeneistä. Koneella ollessa kuuntelin myös muiden juttuja ja poskiin oikein koski kun nauratti ja hymyilytti niin paljon :D

 Illalla jänis oli takapihalla :)


Onko teillä ollut kisaviikonloppuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti