maanantai 6. huhtikuuta 2015

Ratsasteluita ja kuulumisia


Heeei! Huuhuhuh.. Melkein kuukausi edellisestä postauksesta, mutta nyt on kouluhommat ohi! JES! Viime viikolla valvoin kokonaan maanantain ja tiistain välisen yön tehden historian sukutyötä ja matikan yo tehtäviä.. Hereillä pysyin kahvin ja musiikin avulla :D Menin nukkumaan vähän ennen seitsemää, kun äiti juuri heräsi aamupalalle ja nousin kymmeneltä kouluun. Yöllinen aherrus kuitenkin kannatti sillä sain kaiken valmiiksi! Tiistaina olisi ollut viihdemaailma Ilonan 3v synttärit, jonne oli ajatus mennä kavereiden kanssa, mutta olin niin uupunut edellisen yön valvomiseta etten jaksanut millään mennä vaikka olisin halunnutkin.

Kirjoituksetkin ovat jo ohi ja näillä näkymin minusta tulee ylioppilas! Ei mitenkään erityisen hyvin kirjoitukset menneet, mutta läpi kuitenkin. Eniten harmittaa, että muutamassa aineessa jäi pistettä tai kahta vaille, että se olisi parempi numero.

Sitten ratsastuksiin! Pääsin perjantaina menemään 5v eestinhevosella Aksulla. Tehtiin tunnilla väistöjä. Alkuun väistöt meni ihan kivasti, kunnes Aksu alkoi jopa kuumua ja yritti pomppia paikallaan, jolloin yritin vaan saada sitä eteenpäin. Pästiin myös pitkästä aikaa laukkaamaan kunnolla, tai no ainakin enemmän kuin aikaisemmin. Aksu vähän sitten siitä innostuikin ja heitti pukin ja vähän yritti riekkua laukassa.


Alkutunnin lähtötilanne 


 Aksu kulki aina välillä korvat hörössä eikä keskittynyt yhtään :D Keskittymiskyky kuin vauvalla.

 



Tosiaan Aksulla ei keskittyminen pysy kovin pitkiä aikoja kerrallaan, mutta on tosi yritteliäs kun jaksaa keskittyä. Aksulla on myös mielettömän tasainen ravi, jossa on mukava istua.



"Laittasit ny ne korvat hörölle.."

"Ei hei nyt millään jaksais poseerata" 


Olin myös kuvailemassa Elppiä 

Ja iso kiitos Elpille tämän postausken kuvista!

Niin ja kävin myös torstaina Suonenjoella kaverini Sennin luona kylässä ja me käytiin illalla lukiolaisten bailuissa :) Oli kyllä tosi mukavaa ja odottelen jo milloin on seuraavan kerran :D

Nyt kun minulla ei olekkaan muuta kuin aikaa niin todennäköisesti postauksia alkaa tulla nyt enemmän! Laittakaa postausideoita! toivekuva, video, ym...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti