tiistai 28. huhtikuuta 2015

Jyväskylän reissu osa 2/2

Sunnnuntaina 19.4. Iidan startti oli vasta kuuden maissa, mutta me mentiin aamupäivällä noin 11-12 aikaan Polleparkkiin moikkaamaan Aatua. Minä kävin kävelyttämässä Aatua parikymmentä minuuttia ettei sen tarvitse koko päivää seistä karsinassa ja Iida siivosi sillä aikaa karsinan.
Kun oltiin tehty hommat valmiiksi me käytiin tallilla, missä Aatu oli ennen. Oli kyllä tosi hieno talli! En ole ikinä käynyt niin siistissä ja hienossa tallissa.


Kello hurahti äkkiä ja päätettiin käydä syömässä Burger Kingissä ennen kuin lähdettiin kisapaikalle. Haettiin Jenna ja mentiin Polleparkkiin. Sunnuntaina Iida meni siis 3-tason HeB FEI Lasten esiohjelman A 2015, joka oli avoin kaikille 2009-2011 syntyneille hevosille.


 Kun olin taluttamassa Aatua ennen kuin Iida nousi selkään, tuli kauhea sade/rae kuuro ja me juostiin turvekatoksen alle suojaan :D Siksi Aatulla tässä kuvassa siis tuo loimi.





Sunnuntain rata meni paremmin, sillä nyt Iida ei verkannut ihan niin pitkään kuin lauantaina. Aatu oli paljon reippaampi. Meno näytti rennolta lukuunottamatta yhtä pelottavaa kulmaa :) Prosentteja kertyi reilut 58%. Tämä on siis Aatun ensimmäinen kisakausi, joten tulokset oli ihan hyvät!

Minusta oli hauska seurata nuorten hevosten luokkia ja osa hevosista käyttäytyikin ikäistensä tavoin. Tuomarin pöydät ja kukka-asetelmat oli muutamien hevosten mielestä tosi pelottavia :D Hienosti ratsastajat sai kuitenkin hevosensa kuulolle.
Vanhemmat meinasivat käydä lauantaina katsomassa näitä kisoja, mutta eivät ehtineet sitten kuitenkaan. Nyt olisi ollut hienit kisat katsottavana verrattuna ratsastuskoulujen omiin pieniin kisoihin. Paikalla oli hienoja hevosia ja puitteet muutenkin hyvät.



"Nyt kotiin!"


2 kommenttia:

  1. Hitsi, olis ollut kiva käydä kattomassa! Tuun sit ens kerran kun ootte Jyväskylässä kisaamassa, ja meille muuten mahtuu pari ihmistä majoittumaankin tarvittaessa jos ei hotellia halua maksaa :)
    Huippuihana tuo vika kuva! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, tuolla oli kyllä mukavaa! Tässä lähiaikoina taitaa tullakkin yhdet kisat jyväskylään sinne killerin kilpatallille :)

      Poista